Restaurant Vivendum

Viert 10e verjaardag met nieuw interieur.

Donderdag 3 oktober 2013

Sterrestaurant Vivendum is weer open na 3 weken van grondige verbouwingen. Lieven Musschoot tekende een verrassend concept uit, waarmee het geheel een nieuwe frisse dynamiek krijgt.

Alles werd grondig onder handen genomen en het werd niet alleen een visuele opfrissing. Van vloeren tot plafonds werd alles vernieuwd en herschilderd. Er kwam een nieuw sanitairblok en ook de keuken, de bijkeuken en de logistieke ruimten werden groter, efficiënter, praktischer en eigentijds mooi.

“Enerzijds is het toch een opfrissing na al die jaren en dat heeft inderdaad een duidelijke weerslag op je moreel en op de nieuwsgierigheid van de klanten”, zegt Alex Clevers, “maar anderzijds hebben we ook het werktuig aangepakt. Zo is het nu makkelijker werken en dat is ook zalig als je dagelijks topprestaties wil leveren.”