Publieksprijs Restaurantgids 2013

Een ware nek aan nek race

Woensdag 23 oktober 2013

Zoals bij de vorige edities van Chapeau Magazine o.a. de terrasgids en woongids werden uitgebracht, zo komt bij editie 6 de eerste restaurantgids uit.

Chapeau Magazine heeft bij de terrasgids meerdere prijzen weggegeven. Dit zal ook gebeuren bij de restaurantgids, waaronder prijzen in de categorie van ‘Restaurant van het jaar’, ‘Chef van het jaar’ en ‘Sommelier/ gastheer-vrouw van het jaar’.

Ook het publiek wordt gevraagd naar hun stem. Zij mogen meebepalen wie de 'Publieksprijs van het jaar' gaat winnen. Hiervoor vragen we alle facebook volgers hun stem uit te brengen op de top 5. Dit zijn:

1. Café Sjiek, Maastricht
2. Da Vinci, Maasbracht
3. Danny van der Hoven, Rekem (B)
4. Cucina del Mondo, Heerlen
5. Vanille, Eijsden
.

De reacties stromen tot op heden binnen! Het is een hele spannende strijd. Tot zondagavond 27 oktober 23u kan er nog gestemd worden. De winnaar wordt dan op 18 november bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Restaurantgids en zal vermeld worden in Chapeau Magazine, editie 6.

Wil je dus nog stemmen? Ga naar onze facebookpagina en doe zeker mee!

Lees ook

  • Restaurantgids

    Restaurantgids

    Zaterdag 12 oktober

    Chapeau brengt eerste restaurantgids uit.