Mjazz

brengt lokale en (inter)nationale artiesten naar MECC Maastricht

Dinsdag 15 oktober 2013


Het is alweer twee jaar geleden dat het succesvolle “Mecc Jazz Maastricht,”met bijna 5000 bezoekers, de fundamenten van het MECC liet “shaken”. Deze twee fantastische avonden nog vers in het geheugen heeft een aantal  initiatiefnemers (Maison van den Boer/ MECC / Roland Kompier Produkties) doen besluiten om in het eerste weekend van november wederom een prachtig, maar vooral sfeervol euregionaal festival te organiseren, genaamd “MJAZZ Festival”.


Zowel regionale, euregionale, nationale als internationale artiesten laten op zaterdag 2 en zondag 3 november het beste van hun kunnen zien en horen.
Het aanbod op het gebied van jazzevenementen blijft de
afgelopen jaren flink stijgen. De verschillende stromingen binnen de jazz (soul, funk, jump ’n jive, rhythm & blues, swing e.d.) zorgen ervoor dat er tegenwoordig een breed publiek de evenementen bezoekt. Een trend waar dit festival zeker op zal aansluiten. Uiteraard zal ook dit breed georiënteerde Jazzfestijn
wederom beantwoorden aan het imago van Limburg, want naast kwalitatief hoogstaande jazz en aanverwante muziekstijlen, zal er ook op culinair gebied ruimschoots aandacht worden besteed aan onze bezoekers.

Chapeau Magazine geeft kaarten weg voor dit evenement, en wel 10 per avond! Hoe je die kunt krijgen? Ga naar Acties of hou onze facebook pagina in de gaten.