Maraque

Modieus diner bij Derlon.

Maandag 7 oktober 2013

Op veler verzoek brengt het Derlon hotel het merk MARAQUE, Marika Houkes (ontwerpster) en haar mannequins voor een exclusieve modeshow naar Maastricht. Onder het label MARAQUE ontwerpt Marika Houkes creaties voor de sterke vrouw, die bewust en krachtig in het leven staat. Niet alleen Derlon draagt haar creaties, ook Sylvana Simons (zie foto) en Thérèse Boer (De Librije). MARAQUE creaties zijn vrouwelijk, eigenzinnig en onderstrepen de persoonlijkheid. Ik zou bijna willen zeggen: "gelijk aan de creaties van onze nieuwe chef kok, Christoph Hartmann". Een heerlijke avond met feestelijke MARAQUE creaties, culinaire verrassingen en prachtige wijnen. Dit mag u niet missen!

 

MODIEUS DINER
+ vrijdag 25 oktober a.s.
+ 17.30 ontvangst met een glas prosecco
+ 18.00 uur culinaire verrassingen
    & modieuse maraque creaties
    incl. wijn & water 
+ 20.00 - 21.00 uur creaties op maat   

slechts € 50,00 p.p.

 

reserveer tijdig! 
+ 31 (0)43 321 67 70