Kasteel Terworm

stapt over op Brand

Woensdag 30 oktober 2013

Het fraaie hotel-restaurant Kasteel Terworm in Heerlen stapt over op Brand Bier, na vele jaren Bavaria te hebben geschonken. 

‘Nieuwe contractonderhandelingen maakten het mogelijk om een ander bier te gaan schenken’, vertelt Freek van der Valk. ‘Voor mij kon dat maar één bier zijn. Brand sluit naadloos aan op de beleving die wij in Kasteel Terworm willen bieden. Het staat voor kwaliteit, gastvrijheid, vakmanschap én voor Limburg. Ik vind het erg leuk dat Thijs Brand met mij het eerste glas Brand wilde drinken!’

Olivier Paquay van Brand:  ‘De Van der Valk – Exclusief hotels in Nederland waaronder de Van der Valk-hotels in Maastricht en Heerlen zijn een exclusieve samenwerking aangegaan met Amstel en Brand. Door met meerdere merken samen te werken kan er nu per locatie een passend biermerk worden geschonken. Bij de kasteelhotels Kasteel Terworm en Kasteel Bloemendal zal dat uiteraard ingevuld worden met Brand Bier. Daar zijn we heel blij mee, het zijn prachtlocaties.’

Op de foto v.l.n.r.: Freek van der Valk, Thijs Brand en Olivier Paquay van Brand Bier op het bordes van Kasteel Terworm

 

Poort naar het Zuiden

Een gids van het goede leven in het zuiden met: Hotels, Restaurants, Musea, Winkels

Poort naar het Zuiden