Hessel Meijer

Projectontwikkelaar Wyckerveste opent LeisureDome Kerkrade

Maandag 28 oktober 2013

Bouwkranen zijn er in Limburg in deze tijd weinig te zien, behalve dan bij de A2 tunnel in Maastricht. Er wordt maar mondjesmaat gebouwd en nog minder ontwikkeld. De tijd dat projectontwikkelaars het tempo aangaven, lijkt voorbij. Maar projectontwikkelaar Wyckerveste uit Kerkrade, met aan het hoofd eigenaar Hessel Meijer, trekt zich van deze trend niks aan. Het bedrijf stampt nog flink wat grote projecten uit de grond, zowel in Limburg als ook in de rest van Nederland en het aangrenzende buitenland. En dat gaat van voetbalstadions tot bouwmarkten. Met de opening van het Leisure Dome naast het Roda-stadion in Kerkrade heeft Hessel Meijer alweer een volgend visitekaartje afgegeven.

Lees de rest van het interview in Chapeau Magazine, editie 5.