Folie Culinaire

Gastronomische beurs in Maastricht.

Woensdag 2 oktober 2013

De nieuwe gastronomische beurs ‘Folie Culinaire’ brengt een aantal topchefs en topleveranciers bij elkaar. Internationale sterrenkoks geven kookdemonstraties en de leveranciers van de topzaken tonen hun beste producten en laten die ook proeven.

Deze beurs is alleen toegankelijk voor de vakbranche.

In de stand ´EF1´ werken een aantal Limburgse partijen samen:  Château Gilbert voor de Limburgse wijnen, Livar voor het mooie Limburgse kloostervarken, Vojacek Wijnen voor een wereldselectie aan bijzondere wijnen, en Chapeau Magazine, dat zich concentreert op ‘Het Goede Leven in het Zuiden’, en de gastronomie is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van.

U  bent van harte welkom in onze stand ´EF´ van 11 tot 18 uur, van maandag 7 tot en met woensdag 9 oktober. Hier kunt u proeven van lekkere hapjes en wijnen en u kunt onze stand ook gebruiken als meetingpoint.

Wij heten u graag welkom op de Folie Culinaire in MECC Maastricht.

Op de woensdag is er een speciale lezers en relatiedag. Hiervoor geven wij kaarten weg met 50% korting. Kijk hiervoor op onze actiepagina of klik hier.