De Leuf

Jubileumlunch bij De Leuf

Dinsdag 15 oktober 2013


Paul en Sandra van de Bunt vierden hun 25-jarig bestaan in restaurant De Leuf (**) met een uitgelezen lunch, gebaseerd op de thema’s Krug champagne en kaviaar. Bij elk gerecht kwam er een andere Krug champagne, en de kaviaar kwam uit de Kaspische Zee.

Bob Bron, directeur van Moët Hennessy (importeur van Krug) en Ashkan Mossafaian van the House of Caviar and Fine Food hadden de mooiste champagnes en kaviaarsoorten meegebracht. Paul van de Bunt creëerde de gerechten samen met onder meer zijn zoon Robin, die waarschijnlijk over een paar jaar in de zaak zal komen in Ubachsberg.

Van de Bunt had een boodschap bij het jubileum: „Veel sterrenchefs veranderen hun formule, wij doen dat niet. We denken dat er nog altijd genoeg mensen zijn die willen betalen voor de kwaliteit en de service op dit niveau.”

Op de menukaart bij de lunch onder meer 2 bereidingen van St. Jacobsvruchten met Asetra Seafarm Kaviaar, 2 bereidingen van langoustines Royal met Perle Impérial kaviaar, tarbot met Iraanse Beluga kaviaar en een nagerecht van jonagold met witte chocolade en verse geitenkaas.

Bij dit alles onder meer Krug Grand Cuvee, Krug Rosé en Krug Vintage 1988.