Da Lidia

40 jaar!

Dinsdag 8 oktober 2013


Enkele honderden feestvierders en genodigden genoten van de Notte Italiana bij Da Lidia in Maasmechelen.

Dit keer kreeg de editie een extraatje mee, want de zaak bestaat 40 jaar. Niet simpel in de huidige horecawereld. De gasten genoten op de tonen van prettige dansmuziek van de lekkerste vis- en vleesgerechten, gelardeerd met succulente wijnen. Onder le beau monde spotten we vaste klanten, zakenpartners, kunstenaars en bekende sportlui, waaronder Toni Etneo, Marielle Freson, Jurgen Claes, maar ook Nicole Decock en Jan met Lutje Latinne. Of nog: Sophie en Thomas Dreesen. Uiteraard was gastvrouw Elvira Cellini dik tevreden. Ze werd voor de avond speciaal omringd door Theo carrus, haar zoon Allessandsro Perversi en Leonardo Cellini, de zoon van haar te vroeg overleden broer Vincenzo.