Bram Moszkowicz

De kracht van de media.

Donderdag 3 oktober 2013


Bram Moszkowicz, voormalig advocaat en spraakmakende mediapersoonlijkheid vertelde over de kracht van de media, in positieve en in negatieve zin. Hij deed dat strijdlustig en met oratorische kwaliteit: speels, trefzeker, fijnzinnig en hij noemt man en paard. Het was zijn verhaal, niet dat van de media.

Jos Burgers, één van Nederlands meest gevraagde sprekers en auteur, deelde zijn visie over de impact van de factor mens (medewerkers, maar zeker ook klanten) op de organisatie. Jos Burgers verzorgt jaarlijks ongeveer 200 presentaties, seminars en workshops, gebaseerd op de inhoud van zijn boeken, waaronder ‘klanten zijn eigenlijk nét mensen’. Hij houdt zijn publiek graag een spiegel voor. Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en collega's. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.