Beluga

Boert goed met nieuw concept

Woensdag 30 oktober 2013

Restaurant Beluga is tevreden over de invoering van het nieuwe concept. In de eerste maand (oktober) is er sprake van een duidelijk grotere omzet dan voorheen. „Het enige dat we snel hebben aangepast, is het idee van twee shifts op een avond. Dat blijkt hier niet te werken”,  zegt Daniëlle de Boer. „Men vindt het nieuwe concept zo leuk, dat ze toch gewoon langer aan tafel willen blijven om diverse gerechten te proeven.”

Ook de opengestelde lunch op zaterdagmiddag blijkt een succes. Zowel veel Belgische gasten (die dat gewend zijn) alsook weektoeristen maken er graag van gebruik.

Een ander nieuw verschijnsel is dat mensen van elders uit de stad later op de avond bij Beluga nog een cocktail of glas Champagne komen drinken. „Dat maakt het extra levendig. We zijn dus heel blij met de beslissing die we genomen hebben.”