Nieuwsbrief-lezersaanbieding: WIN André Rieu Vrijthofarrangement voor twee bij de Groote Sociëteit

Komende zomer belooft een bijzondere reeks van André Rieu’s Vrijthofconcerten te worden: de Maastrichtse violist viert dit jaar zijn 75e verjaardag. Best bijzonder, als je weet hoe de wereldster jaar in jaar uit vitaal en schijnbaar zonder enige moeite het podium over vliegt. Waar de bezoekers van verder weg (van Colombia tot in Australië) het liefst midden op het Vrijthof plaatsnemen om dit spektakel bij te wonen, zijn de terrassen aan het Vrijthof waar je de Bourgondiër vindt. Hier kun je immers wijnen, dineren én walsen.

Op het terras van de Groote Sociëteit betekent dat een frisse amuse, vervolgd door een mooi drie gangenmenu verzorgd door Erik Stevens Catering, met een perfect zicht op het podium. Hier beleef je de magie van Rieu in zijn eigen geboortestad optimaal, en mogen aan het einde van de avond de voeten van de vloer!

In samenwerking met de Groote Sociëteit mag Chapeau in juni een Vrijthofarrangementen voor twee bij de Groote Sociëteit weggeven! De winnaar wordt 17 juni bekend gemaakt.

Lezersaanbieding nieuwsbrief Groote Societeit x André Rieu
Voornaam
Achternaam