Home > Mode en Beauty > Yoëlle's Mode > 11 redenen waarom je een man in pak moet daten

11 redenen waarom je een man in pak moet daten

Laten we voorop stellen dat mannen in pak ook niet altijd lieverdjes zijn. En dat 2018 je echt heeft laten inzien dat snelle jongens/foute type mannen het gewoonweg niet voor je zijn. Stoot je daarom niet nogmaals aan dezelfde steen en kom je voornemens dit jaar ook écht na. In het kader van ‘2019 new year, new me’ moet ook jij eraan geloven om een nieuw type man aan te trekken. Je kunt nog honderd keer The Secret lezen, maar wij geven je hier maar liefst 11 redenen waarom je een man met een gentleman’s style moet daten.

1. Hij kan zijn eigen shirts strijken
Of de wekelijkse stomerij betalen. In ieder geval draagt hij elke dag blouses en kan hij als vrijgezelle heer ook zorg dragen voor zijn blouses. Wat betekent dat jij geen desperate housewife hoeft te worden, wel zo fijn.

2.Hij kijkt minder in de spiegel dan jij
Herinner je nog die atleet met wie je een paar keer datete; die constant in elke spiegel checkte of zijn haar goed zat? Ehm: KOTS! Een man in pak straalt zelfvertrouwen uit, vertrouwt op de precieze pasvorm van zijn maatpak en als die goed is; dan zit de rest ook goed! Move over Christiano Ronaldo 2.0 die op een blauwe maandag in de Jupiler League heeft gespeeld. En welkom Mr. Brainy met een diploma.

3. Hij ziet er altijd aantrekkelijk uit
Zijn er überhaupt vrouwen die niet houden van mannen in pak?

4.Hij draagt leuke horloges
Die jij kunt lenen. Denken in gender is zó 2018. Alles flex Rolex?

5.Mannen in pak drinken meestal koffie
Misschien ben jij geen koffiefan en is het volgens de healthy hype en matcha koffiedrinkers nog steeds uit den boze. Maar… mannen die koffie drinken hebben ‘volwassen smaakpapillen’ en staan stevig in hun schoenen om de dag te beginnen. Er is niets zo afstotelijk als een volwassen man met kindersmaakpapillen. Je kent het wel… het type dat nog steeds appelmoes eet bij elke maaltijd. Ja, ook bij rijst en spaghetti. Herinner je dit type man nog? Wil je niet!

6. Sharing is caring
Al eens gedacht aan hoe zijn pakken jou staan? Vind hij dit niets, herinner hem er dan maar eens aan waarom hij in de jaren negentig zijn eerste communie heeft gedaan. ‘Delen delen moet je heel je leven…’ Kun je je dat liedje nog heugen Egbert Jan?!

7. Terugkomend op zijn pakken stelen…
Al eens gedacht aan hoe jij de nineties look kunt neerzetten in zijn pakken? Vanaf nu hoef je niet meer onnodig veel geld te spenderen om een designer vintage pak te kopen. Trek een van zijn pakken aan, voeg hier wat schoudervullingen van je oma aan toe, even ergens een beetje taille creëren en tada! Je hebt alles voor de Paris Fashionweek look.

8. Hij waait niet met alle winden mee
Laten we eerlijk zijn; een man in pak is niet nieuws. Hij draagt in principe dezelfde kledingstijl als je opa in de jaren twintig. Trends of de laatste mode najagen is niet iets wat dit type man aanspreekt. Dit zou kunnen betekenen dat hij zich ook niet gemakkelijk laat beïnvloeden door andere dingen van buitenaf. Waardoor hij allesbehalve een meeloper is en stevig in zijn schoenen staat. Hij maakt zijn eigen keuzes wel. En hoe sexy is dát!

9. Bij een pak dragen horen ook deuren openhouden, luxe dinertjes en samen naar Art Galleries gaan
Of dwalen we nu helemaal af zoals Carrie in SATC bij Mr. Big? In ieder geval hoort dit wel een beetje bij een begin van iets. Doet jouw man in pak dit niet en wil hij je alleen maar voor de Netflix & Chill? Ga dan zo spoedig mogelijk op zoek naar een nieuwe variant man-in-pak.

10. Christian Grey
Bij pakken horen stropdassen. Grijze stropdassen. Wat deed Mr. Grey ook alweer bij Ana Steele? Hmm… wellicht interessant.

11. In jeans ziet hij er (bijna) net zo goed uit
En laten we je er vooral aan herinneren dat het in 2019 niet gaat over mannen in een gentleman’s suit, maar vooral om de gentleman die onder het pak schuilt. De uitspraak: ‘Being a gentleman never gets out of fashion’ is dan ook meer dan waar. Focus daarom dit jaar op het ontmoeten van een echte heer. Enne, mocht zijn pak net ietsje te groot vallen, z’n broekspijpen net iets te wijd zijn, draagt hij de verkeerde schoenen of heeft hij niet eens een pak? Vergeet dan niet: you can change his clothes but you can never change the man.

___________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

Auteur: Yoëlle Smith

Fashionista met een open mind voor inspiratie

Yoëlle Smith

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.