Home > Living > Word jij de beste interieurontwerper van Limburg?

Word jij de beste interieurontwerper van Limburg?

Hou je wel van een uitdaging en vind je het leuk om bezig te zijn met interieurdesign? Woonboulevard Heerlen organiseert een wedstrijd waarbij je de titel kunt winnen van De Beste Interieurontwerper van Limburg. Waag jij jouw kans en doe je ook mee? Wie weet is deelname aan deze wedstrijd wel een opstapje voor een nieuwe carrière! En je maakt tevens kans op mooie prijzen.

Hoe kun je deelnemen aan de wedstrijd?
Woonboulevard Heerlen is benieuwd naar de creativiteit van Limburg en biedt designtalenten van Limburg de kans om dit te tonen. Deelnemen aan deze wedstrijd is heel eenvoudig en zowel professionals als amateur-ontwerpers kunnen hieraan meedoen.

De bedoeling is dat je een moodboard maakt van jouw favoriete interieurontwerp. Het ontwerp dien je vervolgens te verzenden via www.woonboulevardheerlen.nl/interieurontwerper. Houd er wel rekening mee dat je het moodboard uiterlijk 17 november online bij Woonboulevard Heerlen aanlevert.

Wil je graag meedoen maar heb je nog nooit een moodboard gemaakt? Maak dan gebruik van deze handige tips.

 1. Kies eerst je ruimte
  Voordat je meteen begint met het zoeken van allerlei plaatjes op interieurgebied, is het handig om eerst een keuze te maken welke ruimte je graag zou willen restylen. Naast de woonkamer of slaapkamer is het ook een idee om bijvoorbeeld de badkamer qua stijl in een nieuw jasje te steken. Of wat dacht je van een nieuw interieur voor een restaurant of café? Probeer out-of-the-box te denken en pas vernieuwende ideeën toe bij het creëren van jouw ontwerp.

 

 1. De power van Pinterest
  Als je ergens inspiratie op kunt doen dan is het wel via Pinterest. En dat geldt zeker voor alles op het gebied van interieur. Zoek maar eens op interieurdesign en er komen meteen prachtige foto’s tevoorschijn die jouw creativiteit zeker zullen stimuleren. Maak handig gebruik van deze social media tool.

 

 1. Vakantie een bron van inspiratie
  Je hebt vast en zeker diverse foto’s opgeslagen in jouw telefoon waar je nu slim gebruik van kunt maken. Van die aparte lamp bijvoorbeeld die je tegenkwam in het hotel waar je vorig jaar op vakantie was. Of die mooie eettafel waar je absoluut een foto van moest maken. Ik heb het vaak met oude tegelvloeren. Zeker in authentieke hotels, waar oude vloeren nog mooi behouden zijn gebleven, moet ik altijd even een foto maken. Deze collectie foto’s kunnen een bron van inspiratie zijn voor jouw moodboard.

 

 1. Creatief met reclamefolders
  Folders zijn ideaal voor het knippen en plakken van leuke plaatjes op woongebied. Wellicht word je soms teveel overspoeld met reclame maar dit keer komen die folders en wooncatalogi goed van pas. Vraag dan ook aan je omgeving of ze woonfolders en interieurmagazines voor jou willen bewaren. Zo kun jij een mooie collage maken.

 

Welke ruimte je ook kiest om te restylen, het belangrijkste is dat je een ontwerp maakt dat laat zien wat jij in huis hebt. Het is tenslotte toch ook een visitekaartje van jouw ontwerptalent. Wie weet sta jij binnenkort wel, als de beste interieurontwerper van Limburg, in ons nieuwsbericht te stralen.

Meer informatie over deelname en het prijzenpakket vind je via www.woonboulevardheerlen.nl/interieurontwerper

________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.