Home > Living > 5 x de leukste woonwinkels in Roermond

5 x de leukste woonwinkels in Roermond

Bij Roermond denk je misschien aan de designer outlet, aan wateractiviteiten of de mooie historische binnenstad. Maar Roermond is óók een walhalla voor de interieurliefhebber.

Woonwinkelen doe ik het liefst in een mooie stad. Na een paar winkelbezoekjes wil ik neervlijen op een terras, even lunchen in een gezellig café en de dag eindigen in een fijn restaurant om alle (potentiële) aankopen nog eens door te nemen. Waar doe je dat nou beter dan in Roermond? Onlangs bracht ik de stad een bezoekje en werd ik aangenaam verrast door het grote aanbod aan interieurwinkels, inclusief fijne adviseurs. Ik zet mijn tips voor je op een rij.

Loft76

Een fijne plek om te beginnen als je met de trein komt (maar eigenlijk altijd wel). Want vlakbij het station ligt Loft76: een parel van een woonwinkel met de mooiste designmerken. Veelal Scandinavisch, dus veel leuks om helemaal hebberig van te worden.

Sijben

Bij Sijben kun je terecht voor wonen, slapen en koken – een ideale one stop shop dus. De winkel heeft meerdere vestigingen, maar alleen in Roermond varieert het aanbod van design tot new classics: klassieke meubels vol warmte en kwaliteit.

Goossens

Blijf even op deze locatie, want op de woonboulevard Roermond ligt ook Goossens Wonen & Slapen: 6.000 vierkante meter aan wooninspiratie. En dat is niet gelogen: er is voor ieder wat wils en voor elke ruimte iets. Ik vond er de perfecte ronde tafel voor in de eetkamer.

DanDé

In de Heilige Geeststraat ligt DanDé, een zogenoemde galanterie. Dat is een mooi woord voor een sfeervolle interieurzaak met een fijne en persoonlijke ontvangst. Je kunt er terecht voor meubels en accessoires, maar ook voor klein en groot interieuradvies.

Regalino

Niet te missen in het straatbeeld van Roermond: Regalino, al 35 jaar een begrip op het mooie Munsterplein. De beste plek voor mooie accessoires en leuke cadeau-ideeën. Met merken als Alessi en Serax weet je dat het wel goed zit.

show auteur

Auteur: Eefje Pieters

Interieurfanaat met een modehart

Eefje Pieters

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.