Home > Living > Woonboulevard Heerlen trots op ontwerptalent in Limburg

Woonboulevard Heerlen trots op ontwerptalent in Limburg

Woonboulevard Heerlen hield afgelopen maand een wedstrijd omtrent een zoektocht naar de ‘Beste Interieurontwerpster van Limburg’. Creatievelingen uit heel Limburg werden opgeroepen om deel te nemen en hun ontwerptalenten te tonen.

Enthousiaste ontwerpers gingen aan de slag met het creëren van inspirerende moodboards om kans te maken op de befaamde titel. Honderden deelnemers hebben zich aangemeld en creaties van interieurstijlen gedeeld. ,,De wedstrijd was een enorm succes” zo vertelt Marcella van Weert (Marketing & Communicatie Woonboulevard Heerlen). “We hebben ruim 350 prachtige moodboards ontvangen en niet alleen uit Nederlands Limburg ook Belgisch Limburg deed mee. “

De prijzen zijn inmiddels bekend gemaakt en winnares Lianne uit Sittard ging met de eerste prijs naar huis. Zijn won een 1-op-1 shopsessie met een shoptegoed van 3.000 euro. Niet alleen volwassenen gingen creatief aan de slag om kans te maken op de titel van ‘Beste Interieurontwerper van Limburg’ ook een aantal junior interieurontwerpers toonden hun talenten. Deze deelname werd dan ook door Woonboulevard Heerlen enthousiast ontvangen en beloond met een aanmoedigingsprijs.

Door het grote succes van deze wedstrijd heeft Woonboulevard Heerlen besloten om ook volgend jaar een wedstrijd voor interieurtalenten te organiseren. Hier kunnen wederom ervaren, maar zeker ook beginners aan deelnemen. Gezien het aantal junior ontwerptalenten in Limburg worden ook kinderen oproepen om zeker weer deel te nemen. Wie weet wat voor ontwerptalenten Limburg nog in petto heeft!

Wil je graag leren hoe je een professioneel moodboard kunt maken? Dan kun je deelnemen aan de interieurworkshop die maandelijks bij een van de vele woonwinkels bij Woonboulevard Heerlen plaatsvindt.

Meer informatie over alle events die door Woonboulevard Heerlen worden georganiseerd vind je via www.woonboulevardheerlen.nl

_________________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu