Home > Living > Vier dagen feest bij opening nieuwe interieurformule Cube28

Vier dagen feest bij opening nieuwe interieurformule Cube28

In de Minckelersstraat, in het centrum van Maastricht, opent dit weekend Cube28 de deuren. Het betreft een nieuw interieurconcept van Conny Pans en Bert Arends. Dit duo, dat al jaren actief is in de interieurbranche, is vooral bekend van de meubelzaak Top Living in Lanaken.

Die officiële opening van interieurstudio Cube28 neemt maar liefst vier dagen in beslag. Door de verwachte toestroom van belangstellenden te spreiden, willen Conny Pans en Bert Arends erop toezien dat alle geïnteresseerden voldoende persoonlijke aandacht, en misschien ook al een eerste interieuradvies, krijgen.

Cube28 is fysiek verbonden met dameskledingzaak MaxMara, die eveneens eigendom is van het ondernemersduo. De combinatie van beide zaken is het resultaat van jarenlang filosoferen over een volgende stap in de interieurwereld. Met Cube28 stapt het ondernemersduo af van het idee van een grootschalige interieurzaak om zich zo meer te kunnen toespitsen op gedegen persoonlijk advies.

Cube28 is vanaf dit weekend op maandag en dinsdag geopend op afspraak, en van donderdag tot en met zondag tijdens de vaste openingsuren.

Minckelersstraat 28, Maastricht (NL) – cube28.nl

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.