Home > Interieur > Veelzijdige signatuur van B Home living

Veelzijdige signatuur van B Home living

Met de juiste woninginrichting straalt u een unieke identiteit uit, een identiteit die bij u past. Bij B Home living zijn we ons hier zeer van bewust en geven vanuit professioneel oogpunt advies over de mogelijkheden op het gebied van woninginrichting.

Samen met de klant komen we tot een plan van aanpak. De ene keer landelijk klassiek, de andere keer strak modern, maar altijd passend binnen de gewenste uitstraling van de betreffende woon- of werkruimte. B Home living richt zich namelijk op de particuliere markt voor het stijlvol inrichten van een woning, maar ook op bedrijven die op zoek zijn naar een uitstraling van het bedrijfspand of werkruimte die exact aansluit bij hun business.

In onze showroom in Gronsveld presenteren we een zeer gevarieerd en breed assortiment aan hoogwaardige producten voor een look & feel op maat. Zo doet u inspiratie op over zowel binnen- als buitendeuren en daarmee de uitstraling van de entree, oftewel de eerste impressie van elke ruimte. En zoals het spreekwoord zegt, krijgt u maar één kans voor de eerste indruk.

De productgroep plafond- en wandpanelen en het scala aan wand- en vloertegels zijn in de showroom ook breed vertegenwoordigd voor een passend geheel van de ruimte. De vloer is erg bepalend voor de sfeer. Vandaar dat B Home living een grote keuze aan laminaat-, PVC- en lamelparketvloeren heeft en daarmee elke wens kan invullen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in inloop- en schuifdeurkasten om uw ruimte ook praktisch in te richten.

Om een optimale combinatie van de ingrediënten van wooninrichting tot een eenheid te laten samensmelten, adviseert ons deskundig personeel u met veel passie en kennis. Het advies bestaat enerzijds uit het neerzetten van de ultieme sfeer en uitstraling, maar betreft zeker ook de praktische mogelijkheden die het assortiment te bieden heeft. Hierbij staat service hoog in het vaandel; het is aan ons de taak om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Dat de samenwerking tussen B Home living en Brentjens bouwproducten, die uit dezelfde koker komen, ideaal is, is een understatement. Waar u bij Brentjens terecht kunt voor alle bouwmaterialen en hout- en plaatmaterialen, richt B Home living zich op de finale afwerking en uitstraling een perfecte aanvulling dus voor elk project. Voor een nog uitgebreider programma aan woninginrichting − denk daarbij aan raamdecoratie, stoffering, verlichting, akoestiek, haarden, domotica en woonaccessoires − biedt de vestiging van B Home living in Roermond uitkomst. Maak kennis met B Home living en laat u verrassen en inspireren door mogelijkheden, waar u het bestaan tot dan niet van kende! Er gaat een wereld voor u open.

Brentjens bouwprod ucten
B Home living
Veilingweg 11
6247 EP Gronsveld
+31 (0)43 408 33 33
www.bhomeliving.nl
www.brentjens.nl

B Home living
(showroom Roermond)
Jacob Romenweg 2
6042 EZ Roermond
+31 (0) 475 21 30 00
www.bhomeliving.nl

Foto’s: Celine Braeken

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu