Home > Branded content > Uw huis verkopen, juist nu!

Uw huis verkopen, juist nu!

Het zijn plotseling onzekere tijden. Maar een ding is zeker: mensen zullen altijd een huis nodig hebben. Dat was de afgelopen jaren goed te zien aan de alsmaar stijgende prijzen van woningen. De actuele verwachting is dat deze stijging als gevolg van de coronacrisis zijn piek nu heeft bereikt en dus ook niet verder doorzet.

Wij zijn van mening dat u ook in deze bijzondere tijd gewoon uw woning te koop kunt zetten en vooral niet moet afwachten tot deze crisis voorbij is. Verdere prijsstijging is wellicht niet aan de orde, maar de vraag naar bijzondere objecten, zoals kastelen, historische boerderijen en rijksmonumenten is onverminderd aanwezig.

Hoe dat zit? De rente zal naar verwachting laag blijven en banken hebben reeds toegezegd de financieringen op peil te houden. Daarnaast is er nog steeds een grote groep vermogende mensen. Ook zij hebben de afgelopen weken de aandelenmarkten verlaten en zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Een uitstekende gelegenheid om juist nu te investeren in bijzonder vastgoed en erfgoed. Vastgoed dat bewezen heeft waardevast te zijn. In goede en in slechte tijden. Klement² Rentmeesters is als bemiddelaar gespecialiseerd in dit segment van bijzondere objecten. Dus wilt u weten wat uw bijzondere object waard is? Vraag dan direct een vrijblijvende waardebepaling aan via klement2.com/contact

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu