Home > Living > Uniek historisch beleggingspand te koop in hartje Tongeren

Uniek historisch beleggingspand te koop in hartje Tongeren

In het centrum van Tongeren staat een uniek object te koop. Het beleggingspand, bekend van restaurant Magis (*), biedt een waaier aan mogelijkheden. In het pand, dat dateert uit 1850, gaan geschiedenis, hedendaagse invloeden en groene natuur hand in hand. Het uniek gelegen object, biedt twee handelsruimtes (402 m² en 123 m²), die allebei voorzien zijn van een aparte keuken. Daarnaast is er één ruim woongedeelte (188 m²). Het pand beschikt verder over een riante stadstuin op het oosten met een uitzonderlijk terras (+ 250 m²).

Indeling

De handelsruimte op de begane grond (402 m2) biedt naast een ruime inkomhal, toiletten, de traphal en een patio verschillende ruimtes met een hoogwaardige afwerking waar gasten in alle rust kunnen genieten. Aansluitend is er de ingerichte stadstuin op het oosten met terras (+ 250 m2). Aan de achterzijde bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met verschillende bergruimtes. Er is ook een inpandige garage aanwezig.

Op de eerste verdieping is de tweede handelsruimte (123 m2) te vinden. Deze bestaat uit een eetzaal met een bar, met daarachter een keuken. De traphal geeft toegang tot het woongedeelte met drie slaapkamers, waarvan één voorzien van een kleedkamer, een badkamer, een ruime woonkamer met een open keuken en een grote berging.

Verder zijn er nog enkele af te werken zolderruimtes terug te vinden, en twee kelderruimtes.

Afwerking

De industriële keuken op het gelijkvloers is voorzien van alle toestellen om op sterrenniveau te kunnen functioneren. De ruimtes waar men gasten ontvangt, zijn voorzien van parketvloeren en een hoogwaardige afwerking. Hier vinden we ook een tapinstallatie met twee spoelbakken.

De tweede industriële keuken op de eerste verdieping is ook zodanig ingericht om op hoog niveau werk te kunnen leveren. In de eetzaal is de originele vloer behouden. Ook deze ruimte is uitgerust met een tapinstallatie en spoelbakken.

De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, douche en een toilet. De keuken biedt een gasvuur met dampkap en een oven.

Hemelingenstraat 23, 3700 Tongeren (BE) | koopsom: € 1.250.000, kadastraal inkomen: €3.133 | 1.000 m² grond, 713 m² gebruiksoppervlakte | bouwjaar: 1850

Voor meer informatie en bezichtigingen: christoffels.be

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.