Home > Living > Uit het Prestige Trendboek

Uit het Prestige Trendboek

Het Prestige Trendboek, een kleurrijk overzicht van de nieuwste trends op het gebied wonen, werken en lifestyle in een prachtig boek met hard kaft, is in Belgisch Limburg alweer jaren een begrip. In samenwerking met Chapeau heeft de uitgever dit jaar voor het eerst een grensoverschrijdende editie op de markt gebracht en is de inhoud van het boek gericht op zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Het boek omvat honderd trendsetters, waarvan Chapeau er vanaf vandaag elke week een voor u uitlicht. Vandaag:  Invisible Tech

Subtiel. Dat wordt hét sleutelwoord als het over technologie gaat. We willen niet langer de meeste flashy koptelefoon of een xxl tablet. De early adopter is vandaag op zoek naar spitsvondige, gesofisticeerde snufjes. 

Snoerloos Opladen
Je smarthone draadloos opladen. Het kan. Zowel Ikea als Apple experimenteerden al met snoerloze opladers. Ongetwijfeld een interessante oplossing (zeker voor wie geregeld zijn snoer of stekker vergeet of kwijt is), maar minder positief voor de batterij. Draadloos opladen zou de batterij, die dan continu moet presteren, sneller doen ‘verouderen’ en werkt een kortere levensduur in de hand. De grote spelers op de markt zijn ondertussen wel bezig met het verbeteren van de techniek om het gebruiksgemak te verhogen zonder in te boeten aan kwaliteit.

De kleinste activity tracker
Niet alleen de behoefte aan een continu oplaadsysteem voor de smartphone groeit. We willen ook op elk moment van de dag onze activiteit kunnen volgen. Daar heb je een activity tracker voor nodig,
maar die willen de meeste mensen niet de hele dag dragen, wegens te opzichtig. Met zijn tracker in de vorm van een discrete ring is Motiv helemaal mee met de trend Invisible Tech. De Motiv Ring doet alles wat een activity tracker hoort te doen: van stappen tellen over slaap opvolgen tot het berekenen van je verbrande calorieën. Via een app worden de prestaties opgevolgd en wekelijkse doelen uitgezet en bijgeschaafd.

De Motiv Ring doet alles wat een ‘activity tracker’ hoort te doen: van stappen tellen of de slaap opvolgen tot het berekenen van het aantal verbrande calorieën 

De Beha die levens redt
Van een goede beha kun je veel steun verwachten. Dat hij ook je leven kan redden, is nieuw. Toen Alicia Chong Rodriguez ontdekte dat hartaandoeningen een van de belangrijkste doodsoorzaken zijn bij vrouwen overal ter wereld, wilde zij de strijd aangaan. Het grootste probleem: de klachten bij vrouwen worden vaak niet meteen gelinkt aan hartproblemen en daardoor niet altijd serieus genomen. Daarom ontwikkelde Rodriguez The Bloomer Bra, een beha die alle belangrijke data van het hart verzamelt. Hij is wasbaar en er zijn diverse modellen zodat er voor elk type vrouw een passende Bloomer Bra is.

Onzichtbaar muziek luisteren
Discreet en kwalitatief. Dat zijn de kernwaarden die werden nagestreefd bij het ontwikkelen van The Third Skin ‘Hy’. Dat zijn draadloze oortjes die achter het oor gedragen worden en daardoor zo goed als onzichtbaar zijn. Dankzij de compacte maar krachtige batterij kun je tot twaalf uur lang draadloos naar muziek luisteren. Gebruikers zouden bijna vergeten dat ze oortjes dragen.

______________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu