Home > Living > Uit het Prestige Trendboek: Rust in de stadsrand

Uit het Prestige Trendboek: Rust in de stadsrand

Het Prestige Trendboek, een kleurrijk overzicht van de nieuwste trends op het gebied wonen, werken en lifestyle in een prachtig boek met hard kaft, is in Belgisch Limburg alweer jaren een begrip. In samenwerking met Chapeau heeft de uitgever dit jaar voor het eerst een grensoverschrijdende editie op de markt gebracht en is de inhoud van het boek gericht op zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Het boek omvat honderd trendsetters, waarvan Chapeau er vanaf vandaag elke week een voor u uitlicht. Vandaag: Rust in de stadsrand

Wonen in de stad is niet per se synoniem met ‘druk’. In steden als Londen, Parijs en Kopenhagen zien we al langer dat het centrum uitbreidt. Buurten in de stadsrand krijgen er een tweede leven, Hasselt doet niet onder: in Quartier Blue in de kanaalkom woon je rustig aan het water.

MET QUARTIER BLEU VOLGT HASSELT HET SPOOR VAN TRENDY STEDEN ALS LONDEN, PARIJS,
PRAAG EN KOPENHAGEN.

Rustig én gezellig, 
Havenkades waren vroeger dé hotspot voor handel en bedrijvigheid. Vandaag worden de vaak vervallen buurten ontwikkeld tot hippe stadswijken waar wonen, werken, winkelen en ontspannen op een prettige manier gecombineerd worden. Waterfront development is wereldwijd een trend. Hasselt is met Quartier Bleu, de nieuwe wijk aan het water, hele-
maal mee. De nabijheid van het stadscentrum is praktisch, de nabijheid van het water creëert een vakantiegevoel. Die combinatie van rust en gezelligheid is voor velen een doorslaggevende factor om uit te wijken naar de stadsrand.

Een droomlocatie,
Met Quartier Bleu is Hasselt een stijlvol stadsdeel rijker waar levenskwaliteit primeert. De Blauwe Boulevard in de Kanaalkom is een droomlocatie om te wonen of een ideale investering. Hiermee volgt de Limburgse hoofdstad het spoor van trendy steden als Londen, Parijs, Praag en Kopenhagen.

Quartier Blue
Verkoopkantoor
Stokerijstraat 77
3500 Hasselt
011 41 33 23
info@quartierbleu.be
www.quartierbleu.be

_______________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu