Home > Interieur > Uit het Prestige Trendboek: KITSCH

Uit het Prestige Trendboek: KITSCH

Het Prestige Trendboek, een kleurrijk overzicht van de nieuwste trends op het gebied wonen, werken en lifestyle in een prachtig boek met hard kaft, is in Belgisch Limburg alweer jaren een begrip. In samenwerking met Chapeau heeft de uitgever dit jaar voor het eerst een grensoverschrijdende editie op de markt gebracht en is de inhoud van het boek gericht op zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Het boek omvat honderd trendsetters, waarvan Chapeau er vanaf vandaag elke week een voor u uitlicht. Vandaag: KITSCH

Het minimalisme dat de voorbije decennia onze interieurinrichting domineerde heeft zo goed als afgedaan. Tot grote vreugde van menig decorateur. Kitsch en gewaagde combinaties worden niet langer geschuwd. 

Gedurfde combinaties
Gewaagd. Zo kun je de decoratieve combinaties die in 2019 de toon zetten op zijn zachtst omschrijven. Kitsch is weer volop in. De interieurkleuren voor 2019 uiten zich in een rustig of warm palet. De uitbundige decoratie doet er een flinke schep bovenop.

Een clash van stijlen 
Vorig jaar tipten we al dat decoratieve interieurs aan belang winnen, dit jaar gaan we echt over the top. Een clash van stijlen ontpopt zich tot iets nieuws, met een unieke beleving als resultaat. De alles kan-en-alles-mag-mentaliteit speelt hier gretig op. Fluwelen raam-decoratie, gedroogde boeketten en detailverlichting maken van elk hoekje een boeiend plaatje.

Fluwelen raamdecoratie, gedroogde boeketten en detailverlichting maken van elk hoekje een boeiend plaatje.

Multitasken
Het feit dat ruimtes letterlijk en figuurlijk geen afgebakende kamers meer zijn, maakt dat ze niet alleen flexibel gebruikt maar ook flexibel ingevuld worden. Multi-
tasken in je interieur vertaalt zich in een woonkamer waar ook gewerkt wordt, een keuken waar ook gespeeld wordt en een slaapkamer waar ook gebaad wordt. Kortom: een bonte mix die om dito decoratie vraagt.

_____________________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu