Home > Living > Tuinieren makkelijker met moderne apparatuur van Bèr Huynen

Tuinieren makkelijker met moderne apparatuur van Bèr Huynen

Ook een grotere tuin hoeft niet veel werk te kosten, mits de juiste moderne apparatuur voorhanden is. Denk aan de nieuwste generatie robotgrasmaaiers en accu-gedreven apparaten en machines voor onderhoud en snoeiwerk.

De ruime winkel van Bèr Huynen op het industrieterrein Aan de Fremme in Margraten biedt een grote keuze aan zowel zogeheten automowers om het gras automatisch te maaien, als ook de machines en apparaten om de grotere werkzaamheden in de tuin gemakkelijk te kunnen uitvoeren. In beide sectoren voert Bèr Huynen het bekende en betrouwbare merk Husqvarna, dat zeer innovatieve producten ontwikkelt. „Zo zijn de accu-aangedreven apparaten en machines bijzonder praktisch”, vertelt Robèrt Huynen. „Ze werken fluisterstil en zo’n accu past op verschillende apparaten, van heggenscharen tot trimmers. Daar is een toenemende vraag naar. Je hebt geen gedoe meer met benzine en motoronderhoud en de hele buurt is blij zonder dat lawaai dat je hebt met gereedschap op benzinemotoren.”

Die zijn overigens wel verkrijgbaar bij Bèr Huynen, net zo goed als zitmaaiers en andere machines voor degenen die liever werken met dit soort apparatuur. De ervaren monteurs van het bedrijf staan garant voor perfect onderhoud.Het familiebedrijf Bèr Huynen bestaat al sinds 1990 en is een breed begrip in een groot gebied, van de regio Beek-Meerssen tot en met het hele Heuvelland. Het bedrijf bedient ook de Belgische grensstreek, vanaf Maasmechelen tot en met de Voerstreek. Bèr Huynen is gespecialiseerd in enerzijds hoogwaardig tuingereedschap voor particulieren en anderzijds in grote en kleinere machines voor de landbouwers. Ook voor de tuinbezitters strekt de full-service zich uit tot bij de klanten thuis. „Zeker in deze coronatijd maken mensen daar dankbaar gebruik van”, vertelt Jill Goossens, partner van Robèrt Huynen en werkzaam in het bedrijf. „Robèrt en andere collega’s komen bij onze klanten in de tuin kijken hoe bijvoorbeeld een systeem voor de robotgrasmaaier kan worden aangelegd. En tegenwoordig wordt dat in een aantal gevallen gecombineerd met een beregeningsinstallatie van Gardena, een dochterbedrijf van Husqvarna, waar we ook dealer van zijn. Vanwege de recente droge zomers is daar ook een groeiende vraag naar.”Het tuinseizoen is volop begonnen, bij Bèr Huynen staan ze er klaar voor.

Bèr Huynen – Aan de Fremme 58, Margraten – berhuynen.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu