Home > Living > Tour d’Au Four: woonfestival met allure

Tour d’Au Four: woonfestival met allure

Keukenzaak Au Four organiseert op zaterdag 14 en zondag 15 maart voor de zesde keer  haar succesvolle Tour d’Au Four: een woonfestival voor iedereen die rondloopt met verbouwplannen. Au Four brengt in zijn showroom in Hoensbroek een breed scala aan bedrijven uit de regio samen op het vlak van bouw, woninginrichting en hi-fi. Het doel: potentiële klanten inspireren.

Bloemen Parket
Een van de partners op het festival is vloerleverancier Bloemen Parket uit Kerkrade. ,,We doen al jaren meer aan Tour d’Au Four. Au Four is een goede collega van ons”, zegt directeur Ingrid Bloemen. Bloemen Parket toont in de showroom van Au Four de nieuwste trends op het gebied van vloeren. ,,Wat veel mensen niet weten is dat je parket gewoon op de vloerverwarming kunt leggen”, zegt Bloemen.  ,,Verder zie je dat visgraatpatronen weer helemaal terug van weggeweest zijn. Dat soort vloeren leggen we tegenwoordig wekelijks.” 

Aanvullen
Ook Berden Wonen neemt deel aan de Tour d’Au Four. ,,We doen met Berden al voor de derde keer mee”, zegt Sander Caris, bedrijfsleider van Berden. Ook dit jaar toont Berden weer een keur aan designmeubels en verlichting in de showroom van Au Four. ,,Het is een mooi event met partners die elkaar geweldig aanvullen.”

Inspiratie
,,We willen mensen vooral inspireren als ze hier naartoe komen”, zegt initiatiefnemer en Au Four-directeur Paul Mackus. ,,Daarom hebben we ervoor gekozen om ons niet alleen te richten op keukens, maar ook op bouw en woninginrichting. We hebben alle facetten samengebracht en willen vooral op een laagdrempelige manier met mensen in gesprek gaan.” Ingrid Bloemen bevestigt dat: ,,We zijn er dat weekend niet om directe verkoop te doen, maar om vooral te laten zien wie we zijn en wat we kunnen.”

Ook Moonen Bouw, Jack Waayen Beeld en Geluid en Rob Stassen Woninginrichting nemen deel aan het woonfestival. Tour d’Au Four vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart in de showroom van Au Four in Hoensbroek.

Akerstraat Noord 350, Hoensbroek (NL) – aufour.nl

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu