Home > Living > Tour d’Au Four afgelast vanwege virus

Tour d’Au Four afgelast vanwege virus

Komend weekend zou Keukenzaak Au Four in Hoensbroek voor het zesde jaar op rij Tour d’Au Four houden. Dit tweedaags evenement is als een one-stop-shop voor iedereen met bouwplannen of iedereen die simpelweg iets wil vernieuwen aan zijn interieur.

Donderdag 12 maart heeft de directie van keukenzaak Au Four, tot grote spijt moeten besluiten om het evenement, dit jaar te annuleren. Dit heeft uiteraard te maken met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die vanuit het RIVM en het kabinet noodzakelijk worden geacht.

Een woordvoerder van Au Four geeft aan dat hij het enorm betreurt dat zijn bedrijf het evenement heeft moeten annuleren, maar dat er geen keuze was gezien Au Four onnodige risico’s voor bezoekers en personeel wil voorkomen.

Wellicht wordt het evenement verplaatst naar een ander tijdstip, maar daarover wordt later een beslissing genomen. Keukenzaak Au Four is aanstaande zaterdag 14 maart wel regulier geopend. aufour.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!