Home > Living > Rivièra Maison viert de lente met de Spring Collection

Rivièra Maison viert de lente met de Spring Collection

Wie vandaag – maar ook de rest van deze week – naar buiten kijkt merkt aan alles dat er dit jaar sprake is van een vroege lente. De temperatuur stijgt langzaam en veel Limburgers genieten van de eerste zonnestralen op een gezellig terras.

Inspirerend
Ook bij Rivièra Maison, specialist in eigentijdse meubels en woonaccessoires, staan ze graag even stil bij het feit dat het weer lente wordt. Op zaterdag 16 februari lanceert Rivièra Maison Maastricht in de showroom aan de Maastricht Brugstraat 5, de nieuwe kleurrijke Spring Collection. Het belooft behalve een zonnige, ook een bijzonder inspirerende dag te worden.

Flowermarket
Lezers van Chapeau zijn van harte welkom om de nieuwe collectie te komen bekijken. Voor hapjes en een drankje wordt gezorgd. Omdat Rivièra Maison zeventig jaar geleden begon als bloemenwinkel, is in de winkel een mini-bloemenmarkt opgesteld, waar gasten worden verrast met een prachtig lenteboeket.  

Rivièra Maison Maastricht is zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur

_________________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu