Home > Living > Quartier Bleu in Hasselt

Quartier Bleu in Hasselt

Op maandag 28 oktober biedt Quartier Bleu in Hasselt geïnteresseerden de gelegenheid de woningen te bezichtigen in dit nieuwe, bruisende deel van de stad. Quartier Bleu, de plek waar wonen, winkelen en recreëren samenkomen in een sfeervol stadsdeel aan het water, heeft een breed aanbod van in totaal 412 appartementen van verschillende formaten en prijscategorieën. ,,Het is een ideale plek voor mensen die graag in de stad willen wonen, maar nog altijd een ruimtelijk, wijds gevoel willen,” zegt Philippe Onclin, medeaandeelhouder van Quartier Bleu.

 

Investering
Quartier Bleu is volgens Onclin een interessante investeringsmogelijkheid. ,,Het is een gebied met enorme potentie en de appartementen hebben, gezien de grote investering die door de private ontwikkelaars en de stad Hasselt gedaan werden in de publieke ruimte, een gegarandeerde meerwaarde bij herverkoop.” Tijdens de bezichtiging op 28 oktober kunnen geïnteresseerden gebruikmaken van de diensten van de financieringsspecialisten Soeverein IFS en de fiscaal adviseurs van Consilio. De bezichtiging wordt georganiseerd door Chapeau Magazine en is in het bijzonder gericht op Nederlandse investeerders.

Ervaring
Voor de ontwikkeling van dit nieuwe stadskwartier sloegen Chateaux Real Estate en Matexi, gerenommeerde vastgoedspelers met samen meer dan 100 jaar ervaring in de sector en meer dan 40.000 realisaties op de teller, de handen ineen. ,,We hebben een nieuwe poort naar de stad Hasselt gecreëerd, dat geeft een positieve impuls aan de stad. Steden aan het water trekken meer bezoekers en Hasselt wordt versterkt als winkelstad. Quartier Bleu sluit namelijk naadloos aan op het huidige centrum.” In het eerste kwartaal van 2020 trekken de eerste bewoners in en in maart openen de retial- en horecazaken en de parkeergarage.

Benieuwd? Inschrijven kan tot 21 oktober via events@chapeau-magazine.com.

Agenda 28 oktober:

14u00    Aankomst
14u30    Toelichting op het project
15u15    Bezoek aan de werf
16u00    Uitlichten investeringsprojecten samen met een financieringsspecialist van Soeverein IFS en een fiscalist van Consilio
17u00    Drankje en hapje
18u00    Einde

_______________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu