Home > Living > Porselein als uithangbord voor je onderneming

Porselein als uithangbord voor je onderneming

De vraag naar gepersonaliseerd porselein en glaswerk is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Lucien Franssen van Maastricht Porselein ziet dat zijn klanten steeds vaker hun servies gebruiken om zichzelf te profileren en de herkenbaarheid van hun bedrijf of organisatie te vergroten.

,,Social media speelt daarin een belangrijke rol”, zegt Franssen. ,,Klanten maken steeds vaker foto’s van hun eten en drinken en plaatsen die op Facebook of Instagram. Als je dan bedrukt servies of glaswerk hebt, komt je logo steeds in beeld. Dat is gratis promotie en dat realiseren steeds meer bedrijven zich.”

Franssen ziet een stijging van zeker 20 procent in de verkoop van bedrukt servies. Zijn klanten zijn er volgens hem steeds meer mee bezig en worden er ook steeds creatiever in. Bedrukken gaat vaak verder dan alleen het logo. Voor de gemeente Stein maakte Maastricht Porselein bijvoorbeeld een servies met ludieke teksten. Op de bodem van de koffiekopjes staat de tekst ‘Halfvol, halfleeg. Het is op’, maar dan in Steins dialect. ,,We maken servies met gouden randjes of servies dat helemaal in de kleur van het bedrijf is. Omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we creatief met onze klanten meedenken en zijn we heel flexibel.”

Zoerbeemden 16e, Eijsden (NL) – mp-winkel.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu