Home > Living > Opening nieuwe BouwArena

Opening nieuwe BouwArena

Opening Nieuwe Bouwarena in Hasselt

Afgelopen woensdag opende onder grote belangstelling het nieuwe gebouw van ‘BouwArena’.

Heel de Limburgse bouwsector gaf present aan het Dorlik 16 in Hasselt: architecten, aannemers, bouwpromotoren, notarissen, projectontwikkelaars, vakpers, you name it, ze waren er allemaal.

BouwArena is dan ook ‘the place to be’ voor de zeer gewaardeerde netwerkmomenten van Limburg Bouwt in het gezellige loungecafé. De visie over de nieuwe BouwArena is van architect Vittorio Simoni die van het nieuwe complex een echte ontmoetings- en presentatieplek heeft gemaakt.

Nieuw is dat het BouwCafé elke donderdag van 17u tot 20 u open is, waarbij het leuk is om onder collega’s de bijna-werkweek af te sluiten.

Om professionals nog beter bij elkaar te brengen werden ook vijf werkgroepen opgericht. Ze komen 6 keer per jaar samen voor een training of bespreking van een thema, geleid door een peter – architect.

Tot slot maakte initiatiefnemer Ludo Cleeren bekend dat ‘Limburg Bouwt’ digitaal wordt geïntegreerd in het online platform Bouwprof.

Voor meer info:www.bouwarena.be

 

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu