Home > Living > Op de Locht 16

Op de Locht 16

Uniek landhuis gelegen op een schitterende locatie!

Leven in uw eigen bos en genieten van volledige vrijheid en privacy, gecombineerd met wonen in een praktisch ingedeeld en riant vrijstaand landhuis. Het riante perceel biedt ruimte aan een mooie oprijlaan, een bos en een royale siertuin rondom het pand. De woning is geheel onderkelderd, en deze kelder is verdeeld in diverse ruimtes.

Op de begane grond bevinden zich, naast de living en keuken, ook drie slaapkamers en twee badkamers. Vanuit de woonkamer is middels een dubbele schuifpui de prachtige tuin bereikbaar. Tevens is er op de verdieping een vierde slaapkamer gesitueerd.

Het pand is gelegen op een schitterende locatie aan de rand van het ‘Bunderbos’ in de villawijk ‘Kasen’. Het centrum van Bunde is middels een voetpad binnen 10 minuten te voet bereikbaar. Hier vindt u vele (winkel)voorzieningen, een postkantoor, twee basisscholen en diverse eetgelegenheden. Tevens beschikt Bunde over een NS-station. Uitvalswegen zoals de A2 richting Eindhoven en de A79 richting Heerlen/Aken zijn nabij gelegen en zorgen voor een goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn ook de sportvelden en de golfbaan nabij gelegen. Kortom: een woonomgeving waarin u geniet van rust en vrijheid met het gemak van alle voorzieningen dichtbij.

We nodigen u uit om deze woning, gelegen op een schitterende locatie, geheel vrijblijvend te komen bezichtigen en de sfeer, rust en ruimte zélf te ervaren.

Indeling:

Souterrain:

 • Verdeelgang die toegang geeft tot diverse ruimtes zoals hieronder beschreven:
 • Berging (2,3 x 2,4 m), c.v.-ruimte (2,45 x 3,8 m), provisiekelder (2,74 x 3,54) en waskelder (3,54 x 3,75 m) met toegang tot de tuin.
 • Royale hobbyruimte (7,9 x 3,8 m) voorzien van vloerbedekking en veel daglichtinval.
 • De garage (circa 30 m2) is voorzien van een plavuizen vloer en elektrisch bedienbare stalen kantelpoort.

Begane grond:

 • Een poort geeft u toegang tot de riante oprijlaan alwaar voldoende ruimte is voor het parkeren van meerdere voertuigen. De voortuin is mooi aangelegd en goed onderhouden.
 • De entree is voorzien van vloerbedekking en geeft u toegang tot diverse ruimtes, zoals de toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien een fonteintje.
 • Vanuit de entree heeft u toegang tot de keuken (6,18 x 3,4 m) welke is voorzien van een plavuizen vloer. De keukeninstallatie is in hoekopstelling en voorzien van onder meer een dubbele spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en elektrische oven.
 • Riante living (7,88 x 4,64 m) voorzien van een open haard. Een grote raampartij met dubbele schuifpui zorgt voor veel lichtinval en optimaal tuincontact. Zo kunt u ook binnen genieten van de groene omgeving buiten. Via de schuifpuien bereikt u tevens het overdekte terras (6,98 x 1,75 m).
 • Voorts bevindt zich in de living de toegang tot de overloop, via welke de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar zijn. Tevens is er op de overloop nog een muurkast.
 • Slaapkamer 1 (3,62 x 3,85 m), voorzien van vloerbedekking, is gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een kastenwand, toegang tot de badkamer. Vanuit deze ruimte heeft u een schitterend uitzicht op de tuin.
 • Badkamer 1 (circa 5,5 m2) is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet. Deze badkamer is tevens bereikbaar via de overloop.
 • Slaapkamer 2 (3,55 x 2,74 m), voorzien van vloerbedekking, is gelegen aan de achterzijde van de woning.
 • Slaapkamer 3 (2,2 x 3,75 m), voorzien van vloerbedekking is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2 en 3 hebben momenteel een open verbinding met elkaar, er kunnen echter gemakkelijk weer twee separate slaapkamers van gemaakt worden.

Beiden slaapkamers hebben toegang tot badkamer 2.

 • Badkamer 2 (2,39 x 0,9 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel.
 • Rondom de woning is een royale siertuin met niveauverschillen gelegen die de tuin een speels effect geven. De siertuin is goed onderhouden en aangelegd met enkele gezonnen en mooie beplante borders. Vanaf diverse plekken in de tuin heeft u een prachtige vergezichten.

  Het overige gedeelte van het perceel is bos en weide. Achter op het perceel is tevens een kleine paardenstal gelegen.

 • Achter op het perceel is een bijgebouw (6,9 x 10,5 m) gelegen dat zeer geschikt is om te gebruiken als bijvoorbeeld werkruimte, hobbyruimte of atelier. Het bijgebouw is toegankelijk vanaf de woning en heeft tevens een eigen toegangsweg vanaf de Boschweg.

Eerste verdieping:

 • Vanuit de living geeft een trap u toegang tot de entresol (6,18 x 3,4 m). Via de vide die hierdoor ontstaat kijkt u uit op de living.
 • Een vaste trap vanaf de overloop geeft toegang tot slaapkamer 4 (18 m2) welke is voorzien van vloerbedekking. Een dakkapel zorgt hier voor voldoende lichtinval. Slaapkamer 4 geeft u tevens toegang tot de bergzolder (2,5 x 2,8 m).

Algemeen:

 • Bouwjaar circa 1978
 • Perceelgrootte 85 a 25 ca (dit is exclusief de perceelgrootte van de toegangsweg naar het bijgebouw, dat perceel is 1 a 55 ca)
 • Inhoud woning circa 1100 m3
 • Woonoppervlak circa 211 m2
 • De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met deels isolerende beglazing.
 • Het dak is in 2011 geheel geïsoleerd.
 • C.v.-ketel is in eigendom, de boiler is gehuurd.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Wij hebben getracht u door middel van deze zorgvuldig samengestelde documentatie zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een juist beeld, u bent van harte welkom voor een bezichtiging.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu