Home > Living > Ontdek het mooiste voor buiten bij Gehlen Outdoor

Ontdek het mooiste voor buiten bij Gehlen Outdoor

In 2019 werd de vernieuwing en verjonging van het Sittardse bedrijf Gehlen Zonwering in gang gezet met de overname door de tweede generatie van het familiebedrijf. Dit voorjaar, vier jaar na dato, wordt de facelift bezegeld met een complete rebranding én uitbreiding van het bestaande concept. En dat laat Gehlen, ook helemaal thuis in het organiseren van feestjes, niet onopgemerkt voorbijgaan.

Gehlen Zonwering, de naam zegt het al: het familiebedrijf is gespecialiseerd in zonweringen… én overkappingen, garagedeuren en bedrijfsdeuren. Wat klein begon groeide in iets meer dan veertig jaar uit tot de grootste Limburgse speler binnen de branche. Behalve grote projecten voor zakelijke partijen is Gehlen Zonwering ook gespecialiseerd in projecten voor particulieren, veelal rondom het huis. „Bij ons ben je immers ook aan het juiste adres voor chique buitenproducten zoals lamellendaken,” zegt Gaston Gehlen, tweede generatie in het familiebedrijf, „alleen weten dat nog niet veel mensen.”

Met de introductie van Gehlen Outdoor moet daar vanaf dit voorjaar verandering in komen. „Dat moet nog meer ons uithangbord worden voor particuliere klanten. Al is de zakelijke klant natuurlijk ook welkom.” Om er zeker van te zijn dat niemand dat zogenaamde uithangbord mist, koos Gehlen voor een wel heel opvallende locatie voor de ‘showroom’ van Gehlen Outdoor: de lap grond achter Gehlen Zonwering, direct langs de provinciale weg in Sittard. Deze locatie wordt momenteel onderhanden genomen door een tuinarchitect en ingericht met een handvol exclusieve overkappingen, evenals andere luxe buitenproducten van partners van Gehlen Outdoor. „Als die tuin klaar is moet iedere voorbijganger zichzelf er zien liggen. Of koken.”

De officiële opening van de nieuwe tak van Gehlen Zonwering gaat gepaard met de complete implementatie van de nieuwe, hippe huisstijl van Gehlen Zonwering. Beide worden groot gevierd op de grote showdag van Gehlen, op 10 april 2023. Dan zijn van 10.00 tot 21.00 uur alle bestaande en nieuwe klanten, bekenden en passanten, welkom om al het nieuws bij Gehlen volop te beleven en ervaren. Inclusief muziek, hapjes en drankjes, vertier voor de kleinste gasten en natuurlijk gedegen professioneel advies.

Fischerpad 101, Sittard (NL) – gehlen.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.