Home > Living > Nieuw hoofdstuk voor Marres Interieur in Lanaken

Nieuw hoofdstuk voor Marres Interieur in Lanaken

Auteur: Tedje van Gils

In april besloten zaakvoeders Peter en Valérie Marres hun winkel “Rooms” in Hasselt te sluiten. “We wilden alles onder één dak onderbrengen om het concept van interieurarchitectuur en homestyling compleet te maken”, vertelt Valérie. Het assortiment van de lifestylewinkel wordt overgebracht naar hun meubelwinkel in Lanaken. Hier krijgt het concept een tweede leven. “Een groot deel van de collectie nemen we mee naar onze winkel in Lanaken, maar we vullen het ook aan met nieuwe merken.”

“Wij verkopen designmeubilair, maar we leveren ook interieuradvies op maat voor totaalprojecten. We bieden ook homestyling aan, waarbij het interieur wordt gestyled met de mooiste design- en kunstobjecten. Bij projecten zagen we vaak een perfecte interieurinrichting, maar minder mooi afgestemde details. Daar springen we graag op in. Daarom verkopen we bijvoorbeeld ook designgadgets voor katten en honden. Zo past een mooie design hondenmand ook perfect in het interieur.”

Lifestylecorner
Vanaf september gaat de accessoire corner open bij Marres Interieur. “Er wordt op dit moment verbouwd om de lifestyle corner vorm te geven. Ook krijgen onze medewerkers een andere plek in de winkel, met meer ruimte, waar ze interieurplannen kunnen maken. De lifestyle corner wordt een cadeaushop waar we design- en  home-accessoires gaan verkopen. Bijvoorbeeld manden, plaids, kaarsen, wijnrekken, vazen,… maar ook kunstobjecten. Denk o.a. aan merken zoals Miacara, Onno Candles, Missoni en XL Boom.”

_______________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu