Home > Limbourgeois > Maastrichtse locatie bulthaup feestelijk geopend

Maastrichtse locatie bulthaup feestelijk geopend

Op vrijdag 14 december werd het Maastrichtse filiaal van bulthaup Nederland feestelijk geopend. Maastricht is hiermee een exclusieve ‘boutique’ showroom rijker.

Bulthaup

Bulthaup is een Duits keukenmerk dat internationaal bekend staat om diens tijdloze en moderne keukens. Ook de functionaliteit van de keuken is belangrijk voor de ontwerpers van bulthaup. Het bedrijf werd in 1949 opgericht, ontving sinds die tijd diverse awards en heeft inmiddels overal ter wereld filialen.

Locatie Maastricht

De tijdloze allure van Maastricht was reden genoeg om ook in Maastricht een boutique te openen. Deze vind je sinds deze week in een monumentaal pand in de Rechtstraat. Maikel Tomesen is de eigenaar van de bulthaup showroom in Maastricht. Tomesen heeft al van jongs af aan een passie voor het ontwerpen van keuken en leefruimte. Een liefde voor vormgeving heeft hij van huis uit meegekregen.

Opening

Bulthaupt Maastricht werd vrijdagavond feestelijk geopend. Te midden van prachtige designkeukens kwamen vrienden van bulthaup bij elkaar. Hier genoten ze van een goed verzorgd buffet en uiteraard een glaasje bubbels. Een multifunctionele kast was toch wel een eyecatcher tijdens de opening. Met deze kast wil het internationale designmerk laten zien dat hun designs meer zijn dan ‘gewoon’ mooie keukenmeubels, het zijn verbinders tussen keuken en interieur waar je tevens je eigen persoonlijkheid in kwijt kunt.

Tore van Rooij, de country manager van Bulthaup Nederland, was ook aanwezig op de opening van de eerste bulthaup showroom in Limburg.

 

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu