Home > Living > Maastrichtse Artifort in volle glorie terug in de Limburgse hoofdstad

Maastrichtse Artifort in volle glorie terug in de Limburgse hoofdstad

Het Maastrichtse designmeubelmerk Artifort is terug in de Limburgse hoofdstad. Tot voor kort waren de designmeubels slechts op kleine schaal en exclusief verkrijgbaar in de stad waar het merk in 1890 zijn oorsprong vond. Dankzij Groter in Wonen zijn de Dutch Design-items van Limburgse bodem nu ook in volle glorie, en voor het grotere publiek, verkrijgbaar.

Met een onmiskenbare stijl – tijdloos, onderscheidend en spraakmakend – en designs die minstens net zo goed in een museum passen als in de woonkamer, bouwde Artifort de afgelopen 132 jaar internationaal een grote naam op. Toch verdween het spraakmakende designmerk vorig jaar uit zijn geboortestad.

De toevoeging van Artifort aan de Groter in Wonen-collectie gaat hand in hand met een verdere uitbreiding op het gebied van Dutch Design. De afgelopen jaren kon je wel al designmeubels van het Nederlandse Leolux vinden bij Groter in Wonen in Maastricht en Gronsveld, vanaf 2022 zijn daar ook Montis, Label, Metaform en dus Artifort aan toegevoegd.

Het toevoegen van een compleet aanbod aan Dutch Design – ontwerp van Nederlandse bodem dat het best te omschrijven is als minimalistisch, experimenteel, innovatief en onconventioneel – aan de collectie van Groter in Wonen, is het resultaat van een voortdurende vernieuwing naar nieuwe stijlen, trends en merken die aansluiten bij de vraag van het brede publiek van de woonwinkel.

Galjoenweg 35, Maastricht (NL) / Stationsstraat 7, Gronsveld (NL) – groterinwonen.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.