Home > Branded content > Maastricht Porselein in Kerstsferen

Maastricht Porselein in Kerstsferen

Auteur: Jules Roosenboom

De showroom van het Maastricht Porselein in Eijsden is sinds deze week volledig in kerstsfeer ingericht. Het bedrijf, dat zich profileert als ‘de partner voor de gedekte tafel’, richt zich in zijn winkel de komende maanden volledig op de feestdagen. ,,Kerst is voor ons een geweldige aanleiding om eens flink uit te pakken”, zegt directeur Lucien Franssen.

Zijn winkel moet de warmte en gezelligheid van de kerstdagen reflecteren”, legt hij uit. Maastricht Porselein, dat zijn oorsprong vindt in Mosa Porselein, is gespecialiseerd in het leveren van porselein, glaswerk en bestek aan de horeca en het bedrukken van servies en glas. Franssen: ,,Daarbij richten we ons zowel op zakelijke als particuliere klanten.”

Het bedrijf heeft een webwinkel, maar ook een goedgevulde showroom. ,,Je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment aan glas, bestek en servies te vinden voor de zakelijke en particuliere klant. Wij hebben alles in huis voor een gezellig gedekte tafel met alle trends van dit moment.”

Maastricht Porselein Winkel / horecashoplimburg.nl
Zoerbeemden 16e
6245LR Eijsden

________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.