Home > Branded content > Luxueus wonen aan de Maasoever in Bourgondisch Maastricht

Luxueus wonen aan de Maasoever in Bourgondisch Maastricht

Altijd al de droom gehad om vanuit uw schitterende appartement te kunnen genieten van het panoramische uitzicht op de Maas? Die droom kan binnenkort werkelijkheid worden! Een van de mooiste historische villa’s van Maastricht, aan de rand van het stadscentrum, ondergaat op dit moment een ware metamorfose om straks te herrijzen in de vorm van twee uiterst exclusieve appartementen met een zeer ruim woonoppervlak.

De charme van beide appartementen maakt dat het moeilijk kiezen is. Laat u uw oog vallen op Louis op de begane grond? Dan wordt u eigenaar van een gelijkvloers appartement van 204m2 met een privétuin. Of voelt u toch meer voor Leonard? In dat geval kiest u voor een penthouse-maisonnette van maar liefst 325m2 met meerdere balkons en loggia.

Welk appartement in de negentiende-eeuwse villa uw voorkeur ook heeft: beide pareltjes zijn volledig levensloopbestendig én geheel in te richten en af te werken naar eigen wens. De inrichting van uw keuken, het aantal slaap- en badkamers, de bestemming van de diverse ruimten in het appartement: het is allemaal aan u om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. 

Louis, begane grond
Louis heeft twee stijlkamers met een plafondhoogte van 4,60. Het uitzicht op de Maasoever is formidabel en de lichtinval zal uw binnenhuisarchitect uitnodigen om een passende indeling te maken. De aangrenzende privétuin van circa 77m² wordt geleverd inclusief een tuinontwerp door een bekende tuinarchitect. Deze zeer exclusieve benedenwoning beschikt over twee parkeerplaatsen op het gezamenlijke parkeerterrein en een berging in het souterrain.  

Leonard, 1e en 2e verdieping
Leonard is te bereiken via de lift of de monumentale trap in de gezamenlijke ontvangsthal en heeft 325m² woonoppervlakte, verdeeld over twee verdiepingen. De drie terrassen waarover Leonard beschikt, bieden een adembenemend uitzicht over een groot deel van Maastricht aan de oostzijde van de Maas. De hoge plafonds en de lichtinval in de beoogde woonkamer maken dit penthouse-maisonnette uniek in de wijde omgeving. Dit appartement beschikt over twee parkeerplaatsen op het gezamenlijke parkeerterrein en twee bergingen in het souterrain.

De keuze is aan u. Twee buitengewone kansen om niet te laten liggen. Beide appartementen zijn echte eyecatchers en worden gerealiseerd aan de Blekerij, een rustige straat direct aan de Maasoever. Na een korte wandeling staat u middenin het historische centrum van Maastricht of in de gezellige wijk Sint Pieter.

Meer informatie?
Uitgebreide informatie en prijzen op aanvraag:

Alard van der Varst Makelaars,
R365 | Christie’s International Real Estate
Stokstraat 47
6211 GC Maastricht
+31(0)433470139
www.R365.nl

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu