Home > Living > Lucien Franssen nieuwe directeur Maastricht Porselein

Lucien Franssen nieuwe directeur Maastricht Porselein

Auteur: Jules Roosenboom

Lucien Franssen is sinds dit jaar directeur van Maastricht Porselein. Hij nam het bedrijf, dat voortkomt uit Mosa Porselein, over van zijn ouders. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van porselein, glaswerk en bestek en het bedrukken van servies en glas.

De geschiedenis van Maastricht Porselein gaat ver terug. De ouders van de huidige directeur Lucien Franssen namen het bedrijf over van Mosa Porselein. Henri Franssen werkte jarenlang voor het gerenommeerde Mosa, dat in 2004 failliet ging. Hij maakte een succesvolle doorstart onder de naam Maastricht Porselein en wist het bedrijf te behouden voor Maastricht.

Lucien Franssen werkt al sinds 2010 in het bedrijf van zijn ouders, maar zegde begin dit jaar zijn baan bij Vodafone op om fulltime in het familiebedrijf aan de slag te gaan. ,,Ik heb de tijd gehad om vanaf de zijlijn mee te kijken en te werken,’’ zegt hij. ,,Het blijft natuurlijk spannend om het over te nemen, maar ik had het gevoel dat de tijd nu rijp was.’’

Lucien wil de lijn van zijn ouders doortrekken en tegelijkertijd nog sterker inzetten op service. ,,Ik ben van de persoonlijke aanpak en meedenken met klanten. Een hoog serviceniveau vind ik van wezenlijk belang. Ik wil het servies en glaswerk leveren tot in de vaatwasser.’’

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu