Home > Interieur > Lezen in luxe

Lezen in luxe

Win deze DESIGN FAUTEUIL ter waarde van € 3.130,- in de door u gewenste kleur leer! En lees de volgende editie van CHAPEAU MAGAZINE vanuit deze luxe stoel.

KULOWANY: LUXE, COMFORT EN CREATIVITEIT VOOR UW INTERIEUR
In de showroom kunt u terecht voor high-end designmeubelen, verlichting, gordijnen en vloerbedekking. Eveneens tafels en designkasten die volledig door KULOWANY ontworpen en geproduceerd worden. Met meer dan tachtig jaar ervaring op het gebied van advisering en realisatie van prachtige interieurs, waarbij service (voor en na aankoop) hoog in het vaandel staat. Neem alvast een voorproefje op de vernieuwde website www.kulowany.nl

Deelnemen?
Bezoek Kulowany Interieur en vul de deelnamekaart in. De actie loopt tot en met maandag 17 juni 2019. Na deze datum wordt de winnaar persoonlijk geïnformeerd.
Kulowany Interieur Kouvenderstraat 172 Hoensbroek

_____________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu