Home > Living > Knallende start Second Home Beurs

Knallende start Second Home Beurs

Auteur: Xavier Cortenraedt

Afgelopen weekend vond in MECC Maastricht de eerste editie plaats van de Second Home Beurs.

Twee dagen lang konden bezoekers wegdromen bij de gedachte aan een vakantiehuis. In het buitenland, of gewoon op een mooie plek in eigen land.

Veel belangstellenden bleken echter niet alleen in geïnteresseerd om in de toekomst hun eigen vakanties in een tweede huis door te brengen; menigeen ziet de aankoop eerder als een investering met een gegarandeerd rendement.

De opkomst van afgelopen weekend overtrof de verwachtingen van de organisatoren. Behalve in Maastricht zetten zij de afgelopen jaren succesvolle edities in Utrecht en België op poten. Wat opviel was dat er niet alleen bezoekers uit de Euregio aanwezig waren, maar ook bezoekers uit de Randstad en Midden-Nederland. Zij maakten van het bezoek aan het evenement meteen een weekendje Maastricht.

Ook MECC Maastricht kijkt tevreden terug op deze nieuwe beurs die zij mogen hosten. Samen met de succesvolle InterClassics van twee weken terug kan gesproken worden van een geslaagde start van 2018.

 

Foto’s Frits Widdershoven

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu