Home > Living > Inspiratieweekend in vernieuwde showroom Goergen Keukens

Inspiratieweekend in vernieuwde showroom Goergen Keukens

De keuken is steeds meer ‘het hart van het huis’. Bij het uitzoeken van je droomkeuken is zorgvuldigheid daarom geboden. Het Goergen Lifestyle Event zorgt voor extra sfeer en beleving bij die zoektocht. Doe 8 en 9 oktober keukenideeën op in de vernieuwde SieMatic showroom, uniek in Europa.

Presentatie

Goergen Keukens toont als vanouds talloze inspirerende keukenopstellingen verdeeld over honderden vierkante meters vloeroppervlak. De recente herinrichting van de showroom staat garant voor extra sfeer en beleving door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes.

Event

Laat je hier in het tweede weekend van oktober verwennen en neem een voorproefje op je nieuwe, ideale, keuken! Neem deel aan een van de indrukwekkende kookdemo’s van Bora, Miele en ATAG. Geniet van live cooking en ontvang styling advies van de professionals van SieMatic en Hanssen Interior Design. Natuurlijk staan ook de keukenadviseurs van Goergen voor je klaar om je bij te praten over trends die het koken nog aangenamer maken. Proef een kop koffie van een creatieve barista, kies voor een heerlijke (alcoholvrije) cocktail of proef een heerlijk glas wijn…

Loop binnen tijdens het Goergen Lifestyle Event op zaterdag 8 of zondag 9 oktober van 10.00 – 16.00 uur.

Nijverheidsweg 17-18, Stein (NL) – goergenkeukens.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.