Home > Living > Hulterweg 28

Hulterweg 28

Het pand aan de Hulterweg 28 behoort tot de categorie vrijstaande landhuizen met inpandige praktijkruimte, separate garage, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden op dorpse locatie.

Het landhuis kenmerkt zich door z’n typische jaren ’70-karakter en bouwaard, en is vrij en verhoogd gelegen op een geaccidenteerd terrein van 2.690m², verdeeld over ondergrond, tuin met groot gazon, diverse terrassen, borders, vijverpartij en jacuzzi.

Er is een ruime op- en afrit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. Tevens ligt in het verlengde van de inrit een ruime garage met ruimte voor circa 4 auto’s. Een gedeelte van het perceel heeft panoramisch zicht over het Plateau van Doenrade. Het geheel is volledig omheind met hekwerk en biedt veel rust en privacy.

De inhoud van het huis bedraagt circa 1.075m³, verdeeld over:

  • Souterrain/keldervertrekken, ingericht als feestruimte met bar en sauna en een kantoorruimte met 2 werkkamers en een spreekkamer;
  • Begane grond en eerste verdieping als woonhuis met een riante living en keuken, 4 slaapkamers en een badkamer.

Het vloeroppervlak bedraagt ca. 340m² (inclusief souterrain/keldervertrekken).

Oirsbeek (gemeente Schinnen) is een dorp met circa 3635 inwoners. In de dorpkern van Oirsbeek bevinden zich verscheidene voorzieningen waaronder een supermarkt, cafés en een sportcomplex. Nabij het sportcomplex bevindt zich een multifunctionele accommodatie waarin een brede school, een creatief centrum en een gemeenschapshuis zijn gehuisvest. Vanuit Oirsbeek rijdt ieder half uur een bus richting Heerlen en Sittard.

Vraagprijs € 649.000

Marinus en Partners

Sint Hubertuslaan 4

6211 KD  MAASTRICHT

043 – 325 22 44

info@marinusenpartners.nl

www.marinusenpartners.nl

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.