Home > Living > Huis te koop: unieke villa in de Maastrichtse wijk Campagne

Huis te koop: unieke villa in de Maastrichtse wijk Campagne

Statige, moderne villa gelegen in de prestigieuze wijk ”Campagne”, te koop. Van buiten een lust voor het oog, van binnen een oase van rust en een technisch meesterwerk. De villa, ontworpen door de Maastrichtse architect Harie Gulikers, beschikt over een ruime woonkamer met aansluitend een eetkamer en een keuken, separate kantoorruimte, badkamer en masterbedroom. Totaal 3 badkamers waarvan 1 met sauna, 4 slaapkamers, dubbele garage, souterrain met separate ingang geschikt voor een praktijk aan huis of een gastenverblijf. De fraaie omliggende tuin beschikt over een terras gelegen op het zuiden, grenzend aan de Louwberg, een gebied van hoge landschappelijke waarde.

Indeling
Souterrain
Een ruime hal met geventileerde kledingkast geeft toegang tot de provisieruimte (11 m²) en de recreatieve ruimten. Middels een gang is een badkamer (12 m²) met ruime sauna te bereiken. Deze badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet. Vanuit de badkamer is de technische ruimte met onder andere de boiler, cv-ketel en toegang tot de kruipruimte bereikbaar. Voor klussers en hobbyisten staat een werkplaats (15 m²) ter beschikking. Tot slot bevindt zich in het souterrain een ruimte die momenteel in gebruik is voor recreatieve doeleinden. Deze ruimte (28 m²) met voldoende lichtinval, buitentoegang en keukenblokje, kan voor verschillende doeleinden dienen. Denk hierbij onder andere aan een gastenverblijf of een praktijkruimte aan huis.

Begane grond
De ruime entree/hal met fraaie trappartijen en een gezandstraalde hardglazen binnenpui geeft toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast en de overige ruimtes. De woonkamer (47 m²) geniet van veel lichtinval middels grote raampartijen. De hoge plafonds (3 meter) in zowel de woonkamer als de overige ruimtes geven een extra ruimtelijk gevoel. De kantoorruimte (20 m²) is te bereiken vanuit de hal en vanuit de woonkamer. De scheiding met de woonkamer wordt gevormd door dubbele, gezandstraalde hardglazen taatsdeuren. In geopende stand vormen kantoor en woonkamer één geheel. Door de toegang vanuit de hal kan de kantoorruimte separaat van het privé gedeelte gebruikt worden. De woonkamer gaat over in de eetkamer met aansluitend de keuken. Samen beschikken deze ruimtes over een oppervlakte van 29 m². De keukeninrichting bestaat uit spoelbak, 4 pits inductiekookplaat met warmhoudzone, heteluchtoven, magnetron, koelkast, vriezer, afzuigkap en vaatwasser. De slaapkamer is toegankelijk vanuit de hal of middels grote openslaande deuren vanuit de eetkamer. Alle ruimten gaan drempelloos in elkaar over. Mede hierdoor kan de woning als levensloopbestendig worden gezien. De slaapkamer (27 m²) beschikt over een airco en een kleedruimte. De badkamer (9 m²) is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Vanuit de slaapkamer en eetkamer is middels grote openslaande deuren de tuin te bereiken. Het terras is in de lijnen van het huis doorgetrokken waardoor het terras volledig op het zuiden gelegen is. De groene omgeving van de woning is terug te zien in de parkachtige tuinaanleg en het fraaie gazon. Tevens beschikt de tuin over een stalen berging en een trap naar het souterrain.

De inpandige garage met elektrische sectionaalpoort biedt ruimte voor twee auto’s. Daarnaast is er voldoende opslagruimte, afzuiging, uitstortgootsteen, afzuigkap en zijn er meerdere witgoedaansluitingen aanwezig.

Eerste verdieping
De overloop met toegang tot het dakterras aan de voorzijde en de overige ruimtes geeft een heerlijk ruim gevoel door de vide en de grote raampartijen. De drie slaapkamers zijn respectievelijk 16, 16 en 14 m² groot. Twee slaapkamers beschikken over een inbouwkast. Elke slaapkamer geeft toegang tot het dakterras aan de achterzijde. Dit terras is gelegen op het zuiden. De derde badkamer is voorzien van twee wastafels, een toilet en een douche.

Bekijk het huis via deze link

Akersteenweg 15, Maastricht (NL) – pooters-makelaardij.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu