Home > Branded content > Huis te koop: Luxe vrijstaande split-level woning

Huis te koop: Luxe vrijstaande split-level woning

Bij Pooters Makelaardij staat deze luxe vrijstaande split-level woning, gelegen in Ulestrate te koop. De woning is voorzien van een zeer ruime woonkamer en keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een souterrain die onderverdeeld is in verschillende vertrekken, een dubbele garage en een ingebouwde jacuzzi.

Indeling:

Souterrain:
Het souterrain is onderverdeeld in verschillende vertrekken waaronder; fitnessruimte, hobbyruimte, technische ruimte en berging.
Momenteel zijn de fitnessruimte (30 m²) en hobbyruimte (34 m²) gescheiden door een spiegelwand. De hobbyruimte, momenteel ingericht als bioscoop, is rondom voorzien van led verlichting. In de technische ruimte (8 m²) is de cv-ketel en boiler gesitueerd. Berging (9 m²) is voorzien van inbouwrekken en een kluis.

– 1/2:
De garage (42 m²) met werkbank, elektrische sectionaal poort en krachtstroom aansluiting, geeft toegang tot de fitnessruimte en het trappenhuis.

Begane grond:
Entree/hal (10 m²) met meterkast geeft toegang tot trappenhuis en woonkamer. De zeer ruime woonkamer (43 m²) met doorgang naar de keuken is voorzien van vloerverwarming, inbouw spotverlichting, een houtkachel en een ruimer erker. De keuken (20 m²) beschikt over een  granieten werkblad met kookeiland en de volgende Miele inbouwapparatuur; koffiezet apparaat, combi over, afzuigkap, 5 pits inductie kookplaat, vaatwasser en spoelbak. Middels openslaande deuren is de tuin te bereiken. De aangelegde tuin met achterom beschikt over een ingebouwde jacuzzi. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken (9 m²) met wastafel en toilet waar tevens ook de witgoedaansluitingen gesitueerd zijn.


+ 1/2:
Het naast gelegen appartement is momenteel ingericht als slaapkamer 2 (33 m²) en badkamer 2 (3 m²). Badkamer 2 beschikt over een inloopdouche en wastafel. Tevens beschikt het appartement over een separate toilet. Middels meerdere lichtkoepels en grote raampartijen wordt de ruimte voorzien van veel lichtinval. Aan de voorzijde is een balkon (6 m²) gelegen. De mogelijkheid is aanwezig om het appartement te splitsen van de woning, de separate elektriciteit meter is reeds aanwezig.


+1:
Middels het trappenhuis is slaapkamer 1 (42 m²) te bereiken met aan de voorzijde gelegen luxe balkon en inloopkast met onderdruk (8 m²). Aangrenzend bevindt zich de badkamer (10 m²). Deze is voorzien van elektrische vloerverwarming, een ruime inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.


+ 2:
De zolder is opgedeeld in twee separate ruimte waarvan het eerste gedeelte geschikt is als badkamer 3, warm- en koud water en riolering is aanwezig. De tweede ruimte is voorzien van een dakkapel en momenteel ingericht als slaapkamer 3 (32 m²)

Extra informatie:
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing
– Houtkachel is functioneel (2018 geveegd)
– Cv-ketel en boiler zijn eigendom
– Voorzien van inbraak-, en brandalarm (incl. camerasysteem)
– Gehele huis is omringd met drainage
– Asbest vrij verklaring
– Woonkamer en slaapkamer 1 voorzien van airco
– Inloopkast en kelder voorzien van mechanische ventilatie
– Volledig voorzien van isolatie (spouwmuur + dak)

Aanvullende informatie:
Vrijstaande woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ga voor meer informatie en voor het maken van een afspraak naar:
https://www.pooters-makelaardij.nl/nl/te-koop/ulestraten/pastoor-van-eijsstraat/2471#

_______________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.