Home > Branded content > Huis te koop: Halfvrijstaande levensloopbestendige woning

Huis te koop: Halfvrijstaande levensloopbestendige woning

Deze halfvrijstaande levensloopbestendige woning is gelegen in de geliefde wijk ‘Amby’ op een uniek perceel van 4232m². Het huis is voorzien van een woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime tuin met garage en weide.

Indeling

Souterrain:
Middels een mangat in de bijkeuken is het souterrain te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, garderobe en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer (33m²)  is voorzien van een plavuizen vloer en raampartij. Vanuit de woonkamer is een tussen hal met toilet en fonteintje te bereiken.


De keuken uit 2010 (17m²) in hoekopstelling is eveneens voorzien van een plavuizen vloer en inrichting met apparatuur: afzuigkap, 6 pits gas kookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en dubbele spoelbak. Aansluitend is de bijkeuken (12m²) gelegen, vanuit een mangat is in deze ruimte ook de kelder te bereiken.
In de gerealiseerde uitbouw is de eetkamer, slaapkamer en badkamer gesitueerd. De eetkamer (32m2) is gelegen aan tuinzijde  van de woning. Middels openslaande deuren en de grote raampartijen is er optimaal tuincontact en veel lichtinval. De ruime slaapkamer (23m²) geniet van een moderne badkamer ensuite uit 2015 (4m²) voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

De ruime tuin is voorzien van een garage(20m²) met schuur (18m²). Tevens geniet men van een terras met vijverpartij, vaste volwassen beplanting en een weide geschikt voor paarden of kleinvee.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar slaapkamer 1 (22m²) voorzien van een laminaatvloer en keukenblok met afzuigkap, spoelbak en kookplaat. Slaapkamer 2 (8m²) is eveneens voorzien van een laminaatvloer. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde. De betegelde badkamer uit 2015 (5m²) is voorzien van een ligbad met douche, vaste wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de zolderverdieping (25m²) te bereiken. Deze is voorzien van een dakkapel aan de voor- en achterzijde. De zolderkamer is momenteel ingericht als kantoor/studeerkamer maar is uiterst geschikt als slaapkamer. Eveneens is hier de boiler gesitueerd en vaste wastafel met koud en warm water.

Extra informatie:
– De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
– De boiler (2015) is gehuurd, €17,- per maand en voorziet de bovenverdieping van warm water
– De cv-installatie (2010) is gehuurd, €40,- per maand
– Uniek perceel van 4232m²

Aanvullende informatie:
Deze woning is gelegen op een uniek perceel omringd door akkers in de wijk ‘Amby’. De wijk heeft een centrale ligging ten opzichte van het centrum en autosnelwegen als de A76 en de A2 en beschikt over meerdere voorzieningen als winkels, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer.

Ga voor meer informatie en voor het maken van een afspraak naar:
https://www.pooters-makelaardij.nl/nl/te-koop/maastricht/amby/bodemsweg/2709

____________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu