Home > Culinair > Het rijdende luxerestaurant

Het rijdende luxerestaurant

Stefan Kerkhofs van de Fungroup pakt uit met een nieuw concept: Dinner on the Road, een wereldprimeur volgens de initiatiefnemers. Samen met David Ghysels, met wie hij ook Dinner in the Sky heeft bedacht, heeft Kerkhofs, na drie jaar intensief denken, een futuristische truck laten ombouwen tot luxerestaurant op wielen.

 

Met het concept mikken Ghysels en Kerkhofs op bedrijven die hun gasten onderweg naar een evenement willen verwennen. Ook particulieren kunnen de truck afhuren voor speciale gelegenheden.

Naast dat je er smaakvol kan eten, beschikt de truck ook over een professionele keuken. Het doordachte serveersysteem zorgt er, met een bewegende transportband die aan de binnenzijde van de ovalen tafel loopt, voor dat de gerechten bij de gasten terecht komen. Bovendien kan het decor zo aangepast worden, dat het past bij de  sfeer en de oorsprong van de gerechten.

Vanaf oktober 2015 rijdt de truck rond.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu