Home > Living > Goergen Lifestyle event by SieMatic: het ultieme weekenduitje

Goergen Lifestyle event by SieMatic: het ultieme weekenduitje

Kookdemonstraties, wijn-, sushi- en fingerfoodproeverijen, een serviesshop, een cocktailbar, een barista op wielen en 2.500 m2 (!) aan keukeninspiratie van SieMatic. Klinkt als een luxe foodtruckfestival, en dat is het ook eigenlijk wel een beetje. Maar dan mooier.

 

Dit zonovergoten weekend in woonmaand oktober leent zich perfect om de deur uit te gaan en inspiratie op te gaan doen voor het aankomende binnenseizoen. Dat dachten ze bij Goergen Keukens in Stein ook. Daarom is er vandaag en morgen, van 10.00 tot 16.00 uur, het Lifestyle event by SieMatic. Na twee jaar gemis, want: corona, is het keukeninspiratieweekend terug. En hoé.

 

De SieMatic showroom op de benedenverdieping is, na een flinke make-over vorig jaar, nu een walhalla van het nieuwste en mooiste op keukengebied. Werkelijk alle trends zijn er vertegenwoordigd: natuurlijke materialen, ronde vormen, de beste apparatuur en laatste snufjes op keukengebied. Toch overheerst het huiskamergevoel, en dát is precies de bedoeling.

De SieMatic keukens die hier worden getoond bieden dit weekend een ideaal speelveld voor de kookliefhebber. Want het event is er niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken, of een uitbreiding van hun bestaande, maar ook voor degenen die graag meer tips en advies willen over het gebruik van hun apparatuur. Maar eigenlijk gewoon ook voor iedereen die van eten en drinken houdt. De adviseurs van Miele, ATAG en Bora geven demonstraties, koken live en laten alle ins en outs zien die de kookplaten en (stoom)ovens te bieden hebben. En dat mag geproefd worden.

 

Wij namen er vandaag alvast een kijkje. Na een warm ontvangst met een glaasje bubbels volgden we onze neus en snoepten we van menig gerecht, lieten we ons van advies voorzien door een van de vele keukenadviseurs en interieurarchitecten en genoten we van een koffie en een cocktail. We sloten aan bij de menigte die duidelijk stond te genieten van de gepassioneerde chef die alle zintuigen prikkelde met zijn demonstratie van de Miele oven.

De subtiele details vielen ons echter het meeste op; naast de keukens en hun apparatuur werd er ook aan het servies gedacht (van Hip Tafelen), en aan de wijn (van Wijngaard Deelgaarderberg) die de maaltijd thuis compleet maakt. Want, weet ook Goergen Keukens, gezelligheid zit ‘m in de kleine dingen.

 

Ook morgen bezoek je het Lifestyle Event nog. Tussen 10.00 en 16.00 uur staan de hapjes, drankjes en keukenadviseurs weer voor je klaar.

 

Goergen Keukens Stein
Nijverheidsweg 17-18, Stein (NL) – goergenkeukens.nl

show auteur

Auteur: Eefje Pieters

Interieurfanaat met een modehart

Eefje Pieters

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.