Home > Interieur > Glossy voor 45ste verjaardag Bloemen Parket

Glossy voor 45ste verjaardag Bloemen Parket

Auteur: Chelly Poolmans

Bloemen Parket bestaat 45 jaar. En Ingrid Bloemen staat 25 jaar aan de leiding van dit familiebedrijf. Een dubbeljubileum dat gisteren bij Bloemen Parket in Kerkrade werd gevierd met de presentatie van een eigen lifestyle magazine: de Ingrid. Binnenkort gratis verkrijgbaar.

Ingrid liep al een hele tijd met het idee voor een eigen magazine rond, zo vertelde ze gisteren tijdens een feest voor zo’n 125 relaties van het bedrijf.

Met het 45-jarig bestaan van Bloemen Parket in het verschiet dook ze ruim een jaar geleden in het verleden, heden en de toekomst van haar bedrijf. Werden verhalen, foto’s en interview gemaakt, die nu samen komen in de ‘Ingrid’, zoals haar eigen magazine heel toepasselijk heet.

In de Ingrid, draait het uiteraard om Ingrid zelf, maar vooral ook om de wereld om haar heen. De mooie projecten, hoe het is om als vrouw in de bouw te werken, wat een succesvolle zakenvrouw voor het thuisfront betekent en hoe je mindere tijden weet te overbruggen. De ‘Ingrid’ wil vooral inspireren en neemt de lezer mee in de wonderlijke wereld van parket, houten vloeren, laminaat en pvc. De verhalen brengen je thuis op spraakmakende projecten. Om te laten zien wat er allemaal meer kan met parket.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu