Home > Interieur > Exclusief wonen met uitzicht op de Maas

Exclusief wonen met uitzicht op de Maas

Bij Marres Interieur in Lanaken nemen de aanvragen van klanten voor interieuradvies alleen maar toe. Naast Belgische klanten zijn er ook steeds meer Nederlandse klanten die Marres Interieur contacteren voor advies op het gebied van interieurdesign. Dit komt mede door de ideale ligging – dichtbij de Nederlandse grens – én het unieke concept van Marres Interieur. Klanten kunnen niet alleen terecht voor woonaccessoires en meubels maar ook voor een complete homestyling. Steeds vaker worden panden op projectbasis omgetoverd tot prachtige woningen met een unieke stijl.

  

  

Van winkelpand naar stijlvolle woningen
Een van die speciale projecten waarbij Marres Interieur – onder meer gespecialiseerd in interieuradviezen op maat – betrokken is, vond plaats in het centrum van Maastricht aan de oevers van de Maas. ,,In samenwerking met een Amsterdamse interieurarchitect hebben wij voor een gezin drie magistrale etagewoningen mogen inrichten”, zo vertelt Peter Marres.

Het betreft een voormalig winkelpand dat opnieuw moest worden onderverdeeld in drie ruime etages. Toen dat eenmaal zijn beslag had gekregen, gingen de architect en Marres Interieur aan het werk om de interieurarchitectuur van iedere kamer tot in de puntjes uit te werken.

  

  

,,Het resultaat mag er zijn”, aldus Peter Marres. ,,Het gezin heeft na de herinrichting haar intrek in het prachtige pand genomen. Dankzij de unieke ligging van deze etagewoningen genieten de bewoners van een fantastisch uitzicht op de maas en het oude Maastricht. Ook op het dakterras is het heerlijk vertoeven in alle privacy.”

  

Perfecte mix van kleuren en materialen
Na de eerste gesprekken over de inrichting kwam meteen de voorliefde naar voren voor het Italiaanse designmerk Minotti. ,,Daarom hebben wij de look & feel van dit Italiaans merk, in combinatie met maatwerk meubels, verwerkt in het totale interieurontwerp”, zo geeft Marres aan.

De grote uitdaging was volgens Peter Marres om je niet te verliezen in de omvang van het project. Daar ligt ook de kracht van Marres Interieur.  Om in alle deskundigheid een uniek totaalconcept neer te zetten. ,,Bij iedere etagewoning is gebruik gemaakt van andere materialen en tóch is de sfeer van de drie woningen perfect op elkaar afgestemd. Dat is precies wat dit project zo bijzonder maakt. De materialen van de vloeren en wanden zijn in perfecte harmonie met het leder, de stoffen en de natuursteen van de meubels. Uitgesproken kleuren zijn niet gebruikt, maar is er juist gekozen voor ‘rijke’ bekledingen”.  Bijzondere materialen als wengé hout, marmer, brons worden afgewisseld met zachte fluweelaccenten en nappaleer. Peter Marres: “Door de juiste mix van de verschillende interieurelementen zijn deze drie exclusieve etagewoningen een zeer geslaagd project geworden.”

  

__________________________________________________

Bent u een echte Chapeau Lifestyler?
Word dan lid van de Chapeau Club en profiteer t/m 25-02 een geweldig welkomstgeschenk; Wijnpakket van Sauter Wijnen (6 flessen) -> meer info <-

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu