Home > Living > Exclusief kijkappartement geopend door interieurteam G7

Exclusief kijkappartement geopend door interieurteam G7

Recent opende 7 Hasseltse interieurspecialisten onder de groepsnaam G7 Interieurteam een exclusief kijkappartement in Hasselt centrum. Tijdens een super gezellige “etage-shake” werd de kijkwoning toepasselijk gedoopt als “de Etage”. Het prestigieuze project is immers gelegen boven de toonzalen van de bekende decoratiewinkel Grutman Home Decor, één van de zeven partners van G7.

Al bijna 80 jaren is Grutman een bekende naam in Hasselt. Het huidige Grutman Home Decor is geëvolueerd uit een afdeling “vloerbekledingen en parket”. Deze afdeling is nog steeds een belangrijke pijler van de firma en is onlangs verhuisd naar de buitenring. Een team van twaalf specialisten staat er garant voor vakwerk in elk aspect van het ambachtelijk plaatsen of renoveren van traditioneel parket, stofferen van vasttapijt of plaatsen van elk type vloer- en muurbekleding. Gelijktijdig bij de afsplitsing van deze afdeling werd in het centrumpand aangevangen met een grondige verbouwing.

De interieurzaak kende een geslaagde metamorfose door ingrijpende werken én een vernieuwd totaalconcept. De afdelingen raam- en muurbekledingen, tapijten, slaapcomfort en kleindecoratie zijn van elkaar gescheiden door eigentijdse sfeerhoeken. Zoals voorheen zijn er klassieke sfeermakers, maar meer dan voorheen- delicaat aangevuld met hedendaagse strakkere elementen en hier en daar een design icoon: Uitnodigend gezellig en stijlvol!

De nieuwe baseline van de firma is “interieur op uw maat”. En deze 4 woorden omschrijven zeer gepast de lading. Bijna alle leveranciers zijn nu geselecteerd op hun “maatwerk” mogelijkheden. De keuze in de afdelingen tapijten, raamdecoratie en huislinnen, biedt nog steeds een zeldzaam brede keuze en een goede mix van exclusieve merken met prijsbewuste, maar steeds smaakvolle, hebbedingen. Om een rustige tonaliteit te bewaren in het geheel is er geopteerd voor een strak landelijke stijl als rode draad in de toonzaal inrichting.

De hoeksteen voor het nieuwe maatwerkconcept is de realisatie van een prestigieuze kijkwoning op de tweede verdieping: een absolute mustsee! Met zes andere interieurpartners (natuursteen, binnenschrijnwerk, elektro, sanitair, afwerkingsbedrijf, en een coördinerend architect- en interieur bureel) is Grutman lid van het “G7 interieurteam”. Het is samen met dit team dat de kijkwoning “de Etage” werd gerealiseerd, net boven de toonzalen van Grutman. Dit als inspiratiebron voor elke bezoeker, maar ook bij wijze van visitekaartje voor hun vakmanschap. Met deze samenwerking en kijkwoning kan nu – vanuit één adres- elke interieurwens gerealiseerd worden. Van ruwbouw tot fotokader, zeg maar. En dit alles met de coördinatie vanuit één centraal contactpunt voor de klant.

Advies, ontwerp, planning, uitvoering, kwaliteits- en budgetcontrole: één maatwerk service voor zowel architectuur, interieur als decoratie. Niets moet, maarMalles kan. Maar steeds met een garantie voor vakmanschap in elk onderdeel vanBde schakel: dat is dé basisfilosofie van het nieuwe Grutman concept.

ARCHITECTUUR • INTERIEUR • DECORATIE
Grutman Home Decor | G7 Interieurteam
Onze Lieve Vrouwstraat 5, Hasselt (B)

Tel. 011 22 90 47
www.grutmanhomedecor.be

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.